Šta je novo?

Secka komp...

AGRSV

Cenjen
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poena
159
Kao sto govori naslov teme komp je poceo da mi secka...Problem se javlja od kada sam uzeo Procesor,graficku i napajanje.Kao primer mogu da navedem igranje igrica.Udjem u igricu (CS), igram jedno 3-4 minuta normalno i odjednom pocne da secka, tj. da zablokira jedno sekund, dve.E sada do cega bi to moglo biti ?

Lose napajnje,lose instalirani drajveri za grafiku,itd. Za pochetak... :)

Napajanje LC Power 5550 v2.2, nzm na sta mislis pod ''lose instalirani drajveri'' ?

Napajanje LC Power 5550 v2.2, nzm na sta mislis pod ''lose instalirani drajveri'' ?
Da je negde zaostao deo starih drajvera. Deinstalirash sve drajvere,ocistish sve ostatke drajvera sa driver cleanerom,skinesh nove,instaliras ih i probas onda.:)

Ne pomaze ovo sa drajverima :wall: Nzm dal moze da bude mozda do procesora, posto se greje ko nenormalan...

Koliko ti je to "ko nenormalan" ?

U idle-u zna da ide i do 46C :S.Procesor kupljen pre 5 dana AMD x2 5200+/2.7ghz...Znaci kada udjem u igru bude mi oko 42C i tacno kada pocne da secka temperatura je na 50C.

Prilozi

• adsasdasdas.jpg
    adsasdasdas.jpg
    132.8 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Pomagajte:D U core centru pali se alarm zbog cpu fan speeda...Sta da radim ?
btw pre nego sto sam ugasio komp na 5 minuta radio je na fantasticnih 130 rpm :S

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    134.8 KB · Pregleda: 36
Pomagajte:D U core centru pali se alarm zbog cpu fan speeda...Sta da radim ?
btw pre nego sto sam ugasio komp na 5 minuta radio je na fantasticnih 130 rpm :S

Da nisi slucajno stavljao everest? On i core center se mrze (bar kod mene)
Isto to sa obrtajima se i meni desilo, al je moj radio na 250.:smoke:
A ako nisi...

Nazad
Vrh Dno