Šta je novo?

Secam se...prosle godine bio "uspesan" thread

Video sam ovu nasu pre par dana... standardno saljemo grobove na ta takmicenja - uzas!

nije grob bila ona nasha iz Sombora, karatistkinja ali joj se zavezao jezik kada je trebala da kaze nesto na engleskom, dzeriju springeru. A imala je potencijala da postane zvezda }:)

silvereye je napisao(la):
nije grob bila ona nasha iz Sombora, karatistkinja ali joj se zavezao jezik kada je trebala da kaze nesto na engleskom, dzeriju springeru. A imala je potencijala da postane zvezda }:)

nije joj se zavezao jezik, već je glupača koja je htela da se pravi pametna i nije imala prevodioca, a kao što se videlo, znala je možda 3 reči na engleskom

silvereye je napisao(la):

Mala somborka je u odnosu na ostale nashe GROM, a to shto ne zna "dve da spoji" nije velika mana...;)

U cilju popularizacije #benchmark irc kanala, skupina ljudi, koja se moze opisati kao "stalni posetioci", je prodiskutovala o ovoj temi. Za sve zaiteresovane, kako za tok, tako i za zakljucke ove debate, pripremljen je prigodan dokument (log). :)

A provalite (pored toga shto se zove Maja - chisto albansko ime) shta je mala Albanka napisala, pa posle prichajte neshto o nashim..

E jeste ljudi ova nasa ove godine losa ali je prosle bila odlicna nego se malo zbunila u onom intervju sa Dzerijem ali sta je tu je valjda ce sledeca biti bolja.A onu turkinju ne bih stavio ni u prvih 50.

hm..turkinja je ono sto se kaze bas bas slatka :)
dok su ove ribe iz venecuele ili kolumbije bombe :)

tako da ono ipak su njih tri bile za medalju dok je ona iz amerike fuj

Igor je napisao(la):
U cilju popularizacije #benchmark irc kanala, skupina ljudi, koja se moze opisati kao "stalni posetioci", je prodiskutovala o ovoj temi. Za sve zaiteresovane, kako za tok, tako i za zakljucke ove debate, pripremljen je prigodan dokument (log). :)
Na kom je sad serveru bench kanal?

btw. nisam sve pogledao ali za oko mi zapala Norveska
http://www.missworld.org/theeyesoftheworld/index.asp?item=84

iNCUBUs je napisao(la):
nije joj se zavezao jezik, već je glupača koja je htela da se pravi pametna i nije imala prevodioca, a kao što se videlo, znala je možda 3 reči na engleskom
Pa što mora da bude pametna, dovoljno da je lepa...

Ljudi, niste ni svesni koliko nasa zemlja ima preteranih picaka!!!! Ove godine sam obisao dosta ino..... SVE SU GROBARKE!!! SVABICE SU NAJGORE!!!! ali zato italijanke su nenormalno DOBRE...... znaci svaka druga da svrsis kad je vidis.... hrvatice, tamo oko zagreba i juzno, su odma iz svabica, odvratne su...

"I kada mi dođete na sahranu i vidite one kilometre pičetine kako plaču za mnom shvatićete ko je bio čika Bane."

Polako bre sa tim misicama, nije to stočna pijaca da se tek tako frljate sa njima :)...

Ma ova nasha je mogla da ide za izbor skrndelja godine!Pa koliko samo ima dobrih p****** po knezu,najmanje svaka druga je bolja od nje.Bolje da su je poslali da cuva ovce a ne da nas blamira tamo.
Inace ja glasam za to da su madjarice i grkinje najruznije ribe!

Ljudi ja ne bi da se glupiram ali kod mene u odeljenju znam bar 3 devojke koje bi u najamnju ruku bile prvo mesto...A mogle bi da prodju i na shire:D

Genghis Khan je napisao(la):
Ljudi ja ne bi da se glupiram ali kod mene u odeljenju znam bar 3 devojke koje bi u najamnju ruku bile prvo mesto...A mogle bi da prodju i na shire:D

Eto mene u Arandjelovcu za koji dan :D.

Genghis Khan je napisao(la):
Ko nema u glavi ima u nogama :D:D:D

ahmmm... da... ima i nastavak...
A ko nema ni u nogama, ima medju nogama... :D

by the way ja sam svoje komentare ostavio na chatu... :D

Bane® je napisao(la):
Pa što mora da bude pametna, dovoljno da je lepa...

Pa znam, ali tamo se tražio makar tračak inteligencije, koju naša predstavnica nije imala :)

iNCUBUs je napisao(la):
Pa znam, ali tamo se tražio makar tračak inteligencije, koju naša predstavnica nije imala :)
Što se mene tiče, dovoljno je da je lepa i zgodna :)... Naša je samo zgodna :)...

Vrh Dno