Šta je novo?

Search opcija windows XP-jedan nonsens

Arahne

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
630
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkpad p50
Mobilni telefon
Samsung S9+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ima ono kuche koje vrti knjigu dok radi search, e sad fora je u tome shto kuche prevrce listove sa leva na desno, kako se chitaju knjige pisane na istochnim jezicima, arapskom, ivritu ...

Poslednja izmena:
Na cemu si? :D

Mosh me ti zezash, ali nije to tako jednostavno. Vizuelna komunikacija je veoma bitna. Zipa scenario! Kroz milion godina arheolozi istrazuju nashe doba i ostale su samo mashine, koje za divno chudo mogu da rade. TI buduci istrazivashi ne razumeju danashnje jezike, ali tumache nash zivot i obichaje na osnovu slika, video zapisa itd. Zakljuche na kraju da je najrasprotranjeniji OS radjen za populaciju koja chita sa leva na desno.

Arahne je napisao(la):
Mosh me ti zezash, ali nije to tako jednostavno. Vizuelna komunikacija je veoma bitna. Zipa scenario! Kroz milion godina arheolozi istrazuju nashe doba i ostale su samo mashine, koje za divno chudo mogu da rade. TI buduci istrazivashi ne razumeju danashnje jezike, ali tumache nash zivot i obichaje na osnovu slika, video zapisa itd. Zakljuche na kraju da je najrasprotranjeniji OS radjen za populaciju koja chita sa leva na desno.
Genije, nema druge, suvi genije! :D

Arahne je napisao(la):

Pa ako su ostale masine, koji arheolozi ce da istrazuju danasnje doba? :D

Mislim, ideja ti je za medalju :)

Pa vanzemaljski arheolozi :D

Pa teshko da ce kroz vishe od 100 god. postojati nasha civilizacija,planeta ce se sama raspasti kako je krenulo... :zgran:

a pazi kad iskopaju moju mašinu, a ono sve namešteno za levoruke...

Poslednja izmena:
Arahne je napisao(la):
Ima ono kuche koje vrti knjigu dok radi search

Kuce se zove Rover i ne vrti nego lista knjigu.
Ako si mislio da lista od kraja ka pocetku pa to je normalno, sadrzaj (index) je skoro uvek na kraju knjige :d

audiiofreak, ti si bas neki filozof? :D :D :d

Arahne je napisao(la):
Zakljuche na kraju da je najrasprotranjeniji OS radjen za populaciju koja chita sa leva na desno.

Valjda čita sa desna na levo...? :bottle: Mislim, po tom kučetu Roveru...

Poslednja izmena:
Blago vama. Opet se pushe smeshne cigare :) :D

'ladno, ja ne mogu da verujem. Kako li si to primetio??? Tek sada sam uplaio search i videh... haahah. Molim te reci mi, odakle ti ta ideja, tj kako si to primetio 'leba ti?

Meni stoji Merlin, odakle ti kuče??? To samo u ofisu mogu da biram.

Audio, priznaj da te plaća micro$oft i određeni lobi i naravno intel :d :d (ovo zadnje nisam ni morao da navodim, ali za neupućene :D )
P.S.
Ja ovo nisam nikada primećivao - koristim Total Commander i naravno njegov search (Alt + F7) :banana: :banana: :banana:

Meni je ker iskljucen, a nemogu se setiim kako se ukljucuje.Ali na tim kompovima oni ce videti da ljudi koriste komp a ne kucici

Sad sam malo posmatrao search i primetio da, recimo, search krece od direktorijuma cije je pocetno slovo blize dnu abecedne liste (kod mene recimo Windows, pa Program Files, My Downloads, Documents And settings). Mozda zato i kuce cita s desna na levo :)

Znači, nije samo vizuelno, već je i u sistemu napravljeno da bude naopako :)
Klupko je počelo da se odmotava...više nema nazad, treba obavestiti CNN, BBC i sličnu bagru pa da malo ucenjujemo Bilija :D

znate one fore, kad se puste neke pesme unazad dobijate satanisticke poruke... mozda je ovde bili pokusao nesto slicno... mozda je u pitanju anti-linux obred :)

Poslednja izmena:
A mozda je u knjizi koju kuce cita index stranica na zadnjoj strani i kucence je na kraju naslo temu koja ga interesuje i sada prevrce unazad da nadje odgovarajucu stranicu. :)

Može li neko da mi kaže kako ste došli do kučeta u Win-u, ja to imam samo u Office-u!? :S:

audiofreak je napisao(la):
Kuce se zove Rover i ne vrti nego lista knjigu.
Ako si mislio da lista od kraja ka pocetku pa to je normalno, sadrzaj (index) je skoro uvek na kraju knjige :d

ja tvrdim da to kuce ne zna da cita ! To je jedino logicno objasnjenje zasto ja pola fajlova sa time ne mogu da nadjem u dogledno vreme, ako nije to - onda kuce lista neki magazin i bole ga *****ra za moj search :d

gx-x je napisao(la):
ja tvrdim da to kuce ne zna da cita ! To je jedino logicno objasnjenje zasto ja pola fajlova sa time ne mogu da nadjem u dogledno vreme, ako nije to - onda kuce lista neki magazin i bole ga *****ra za moj search :d
LOL!!! Sad sam se ismejao za medalju.... Hahahahahahahahahahaaa :d :d :d :d :d

U stvari, jedino logicno objasnjenje je da ne postoji logicno objasnjenje. ,)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Sad sam malo posmatrao search i primetio da, recimo, search krece od direktorijuma cije je pocetno slovo blize dnu abecedne liste (kod mene recimo Windows, pa Program Files, My Downloads, Documents And settings). Mozda zato i kuce cita s desna na levo :)

Pa to je redosled kojim su fajlovi kreirani pri instalaciji Windowsa, sta je tu cudno?

banisha je napisao(la):
A mozda je u knjizi koju kuce cita index stranica na zadnjoj strani i kucence je na kraju naslo temu koja ga interesuje i sada prevrce unazad da nadje odgovarajucu stranicu.

To sam ja prvi rekao, ne kradi ideje!
sterb116.gif

gx-x je napisao(la):
ja tvrdim da to kuce ne zna da cita ! To je jedino logicno objasnjenje zasto ja pola fajlova sa time ne mogu da nadjem u dogledno vreme, ako nije to - onda kuce lista neki magazin i bole ga *****ra za moj search

A i ti si nasao kome ces da poveris vazne podatke -- firmi za koju rade kucici
328.gif

e a da neverujes, malopre reinstaliram OS, i dok sam kopirao temp foldere itd, firewall me pita da li ocu da dozvolim WSN.exe da ide na net. I naravno ja necu to i vidim da je negde u temp folderu zavucen i da se odma instalirao (opet) u program files, i reko ajde da ga iscistim jednom za svagda i uposlim ja kuce da radi, i radi radi, cita kuce , ja bi 20 strana knjige procitao i onako sa smeskom izbaci da nije nista naslo. Ja u fazonu WTF >!? udjem u program files a ono lepo ceo folder WSN/wsn.exe. Dam ja njemu ponovo i secajuci se rasprave ovde dam mu putanju znaci e:\program files i dam mu da trazi wsn.exe. i...trt trrrt trt i opet nista nije nasla glupa keretina. Znaci istina je: Ker ili cita neke novine (pron veterina verovatno) ili je nepismeno totalno. I onda sam ja naravno rucno to krenuo da regulisem...kako cu jadan drugacije, nisam jos stigao do wincmd-a, a hteo sam da to uklonim da ne zaboravim kasnije.

Probacu da stavim onog carobnjaka, mozda on ume da cita. Javljam rezultate ! :d

garant ti je destiklirano search system folders i hidden files u opcijama

Nazad
Vrh Dno