SEAGATE st31000525sv
Desilo mi se da mi je u boot meniju za odabir OS-a odbio da pristupi win7(imam dva OS win 7 odvojeno na odvojenim particijama). Ja ušao na drugi windows koji je na drugoj particiji i pogledao drajv na kome je drugi OS - izgleda kao da treba da se formatira i pise 0Mb. Zbunio se odradio test preko hirensboot-a i rezultati su me preplašili sa obzirom da imam brdo podataka na njemu koji su potrebi. Okačio sam sliku testa..
Molim vas ko god ima iskustva da mi kaže da li mogu da očekujem crkavanje uskoro ili ovo može da se sredi da šljaka i l dalje..?

A ovako izgleda drajv na kome je ovaj OS koji nece da pokrene i popravi.

Naziv
Proizvođač : Seagate
Model : SV35.5 Series 1TB 7k 32MB SATA300 ST31000525SV
Kategorija
Interfejs : SATA/300,
Dimenzija : 3,5 "
Tip : Interni
Karakteristike
Brzina : 7200 RPM
Kapacitet : 1000 GB
Bafer : 32 MB
Desilo mi se da mi je u boot meniju za odabir OS-a odbio da pristupi win7(imam dva OS win 7 odvojeno na odvojenim particijama). Ja ušao na drugi windows koji je na drugoj particiji i pogledao drajv na kome je drugi OS - izgleda kao da treba da se formatira i pise 0Mb. Zbunio se odradio test preko hirensboot-a i rezultati su me preplašili sa obzirom da imam brdo podataka na njemu koji su potrebi. Okačio sam sliku testa..
Molim vas ko god ima iskustva da mi kaže da li mogu da očekujem crkavanje uskoro ili ovo može da se sredi da šljaka i l dalje..?

A ovako izgleda drajv na kome je ovaj OS koji nece da pokrene i popravi.

Naziv
Proizvođač : Seagate
Model : SV35.5 Series 1TB 7k 32MB SATA300 ST31000525SV
Kategorija
Interfejs : SATA/300,
Dimenzija : 3,5 "
Tip : Interni
Karakteristike
Brzina : 7200 RPM
Kapacitet : 1000 GB
Bafer : 32 MB