Šta je novo?

SEAGATE, distributeri, uvoznici?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X 12GB
Jel zna neko ko je generalni distributer za Seagate?
tj. kome ide HDD na reklamaciju?

Nema generalnog distributera za Srbiju, tj. ima ih više, ali nisu generalni (npr. Asbis)😀

Poslednja izmena:
znaci vise njih moze da primi HDD na reklamaciju?

znaci vise njih moze da primi HDD na reklamaciju?
Naravno da NE, samo onaj distributer koji ga je i uvezao. Distributeri znaju po serijskim brojevima koje su diskove uvezli.

Asbis mozda nije zvanicno generalni, ali koliko mi se cini jedino oni daju pravu garanciju od 5 godina koliko daje i sam Seagate. Ostali daju samo 3 godine, sto ih cini dosta neozbiljnim IMHO.

Svakako da Asbis nece recimo nakon 3,5 godine prihvatiti reklamaciju na disk koji nisu oni uvezli - zasto bi !?

Pa moze da ga primi na reklamaciju samo onaj ko ga je i uvezao.

Nisam se dobro reko, vise njih znaci moze da uveze pa i primi na reklamaciju, mislio sam da postoji generalni zastupnik (ko za samsung recimo).

Pa rekao sam ti da ga nema, uvozi njih nekoliko, ja sam ti preporučio Asbis.

Hvala svima uspeo sam da resim problem.

Seagate diskovi - 5 godina garancije

Pozdrav svima. Ako je tacno da jos uvek asbis daje garanciju na seagate diskove 5 god, mene interesuje koje maloprodaje saradjuju sa asbisom, odnosno daju garanciju 5 godina?
Unapred hvala

Pozdrav svima. Ako je tacno da jos uvek asbis daje garanciju na seagate diskove 5 god, mene interesuje koje maloprodaje saradjuju sa asbisom, odnosno daju garanciju 5 godina?
Unapred hvala
Nema više garancije 5 god., osim za neke modele (uglavnom su to Enterprise diskovi), za "obične" je 3 god., prave se uglavnom u Kini, a i u velikom broju Seagate-a je ustvari Maxtor.

Nazad
Vrh Dno