Vocko je napisao(la):Meni su saopstili da doticni model od 40GB kosta oko 105e ?!? Za oko 110e moze da se uzme Maxtor 9ka od 60gb, takodje na 7200rpm.
Da li ima negde da se nadje Seagate za normalne pare ili da uzimam Maxtora ?
Miroslav je napisao(la):vocko ne slusaj acu bredodji kod mene da vidis sta je disk, barakuda 80gb, ko bombona...
platio sam ga 127? u desku, bez poreza naravnoporez ne placam
Matador je napisao(la):Mozete li navesti preciznu oznaku Maxtora 9/ke ?
drapin je napisao(la):Uzeo bih pre Barracudu cak i da kosta duplo vise od Maxtora !
Subjektivno misljenje, naravno - cak nema veze sa performansama, jednostavno uliva vise poverenja, cim je uzmes u ruke shvatis da drzis nesto drugacije i bolje od "obicnih" diskova za siroke narodne mase![]()
Ma, statusni simbol !![]()
Vocko je napisao(la):Meni su saopstili da doticni model od 40GB kosta oko 105e ?!? Za oko 110e moze da se uzme Maxtor 9ka od 60gb, takodje na 7200rpm.
Da li ima negde da se nadje Seagate za normalne pare ili da uzimam Maxtora ?
BokiPK je napisao(la):Ako hoces Baracudu, juri ATA V model!!
Probaj u List-u. Ako imas nekog tamo ili popricas u cetiri oka, mozes da ga uzmes i bez poreza. Uz malo povecanje cene, normalno.
A ako uspem da izboksujem dovoljan broj narudzbina(preko firme) Asbis moze da uveze neku kolicinu po normalnoj ceni.
Vocko je napisao(la):Vec su stigle 5-ice ??? Super
Meni ne treba vise do 40GB, a i ne znam ni da li cu imati pare za to, ali iskopacu negde...
Boki cimaj juri kako znas i umes, samo da ne moram sa List-om da radim, imam averziju od njih...(previse su mi blizu skole, a i imao sam sitnijih problema)
Ma 80 je sasvim OK u danasnje vreme, nego da li se zna koja varijanta stize - te 80-ice se prave u varijanti SATA i ATA ???BokiPK je napisao(la):Uh, ovako: Baracuda V, treba uskoro da stigne, ali u kapacitetu od 80GB na vise!
E sad, izlazna cena uvoznika(znaci ako ja kupim kao firma) je 120€. Za model od 80GB.
Kukam za 60-ce, ali ih uopste nema u ponudi.
drapin je napisao(la):Ma 80 je sasvim OK u danasnje vreme, nego da li se zna koja varijanta stize - te 80-ice se prave u varijanti SATA i ATA ???
Jedva cekam da iskoristim dva divna kratka, tanka i crvena SATA kablica za jedan dobar SATA RAID![]()
Inace to firma ili ne uskoro vise nece biti bitno, "cuveni" ZAKON je usvojen, samo jos da izadje u Sluzbenom Listu - i nema vise razlike![]()
E, slepci, prvo uvezu SATA ploce a onda im treba Bog te pita koliko meseci da uvezu i diskove za njih ! ctp; ctp;BokiPK je napisao(la):S-ATA nece skoro.
Mozda ih iskoristis ako nadjes konvertor
Nisam cuo da je usvojen, cuo sam da nisu ni stigli do te tacke dnevnog reda.
Btw, kako mi najavljuju, prvo ce sve da poskupi( u stvari pocelo je), jer vecina nece moci vise da zivi od poreza. Mora da se napravi razlika.
E, slepci, prvo uvezu SATA ploce a onda im treba Bog te pita koliko meseci da uvezu i diskove za njih ! ctp; ctp;BokiPK je napisao(la):S-ATA nece skoro.
Mozda ih iskoristis ako nadjes konvertor
Nisam cuo da je usvojen, cuo sam da nisu ni stigli do te tacke dnevnog reda.
Btw, kako mi najavljuju, prvo ce sve da poskupi( u stvari pocelo je), jer vecina nece moci vise da zivi od poreza. Mora da se napravi razlika.
drapin je napisao(la):E, slepci, prvo uvezu SATA ploce a onda im treba Bog te pita koliko meseci da uvezu i diskove za njih ! ctp; ctp;
Sto se ovog drugog tice, da ce da poskupi - mozda. Htedoh reci da nece moci vise da se pravi razlika u ceni ili tretmanu izmedju fizickog lica i firme - nema poreza = nema izjava, pranja robe, "veza" i ostalih manipulacija - jedna ista cena za sve, ma kakva bila...
G!!! je napisao(la):mislim da od tog ukidanja poreza se necemo mnogo ovajditi jer ce ubvoznici hardvera amortizovati to kroz poskupljenje koje necemo ni primetiti)
ali daj boze da ne bude tako...
lm gde se mogu nabaviti te barakuda petice od 80 giga?
G!!! je napisao(la):mislim da od tog ukidanja poreza se necemo mnogo ovajditi jer ce ubvoznici hardvera amortizovati to kroz poskupljenje koje necemo ni primetiti)
fino je sto si nam 3 puta dao do znanja da ne posecujemo tvoju firmugladiac je napisao(la):Nivelacija, drugari, nivelacija...Moja firma je podigla cene za oko10% u proseku
gladiac je napisao(la):Nivelacija, drugari, nivelacija...Moja firma je podigla cene za oko10% u proseku
Amon_Ra je napisao(la):A kojim povodom ste podigli cene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari