Šta je novo?

Sea Dogs 2 ===> Pirates of the Carribean

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Elem, obavestenja o promeni naziva igre (mada mi se cini da je to vec bilo ali nema veze) i ono mnogo bitnije - o gameplay-u

Igra ce preuzeti ogroman broj stvari iz Morrowinda (Bethesda je izdavac obe igre), pogotovo sto se tice slobode u igri, nelinearnosti i zilion kvestova. Jedino ce borba macevima biti nesto arkadnija posto je 1650. na svetu postojao relativno mali broj magova :D

Daklem, uz fenomenalnu grafiku (bar prema shotovima) ocekujte blazu verziju Morrowinda premestenim sa ostrva Vanderfejl na Karipska ostrva

Moj komentar : Bice veselja :banana:

Pozdrav

E ovu igru cekam vec 2 godine!!!Video sam skrinove i prelepo izgleda,samo se plasim da ne skrenu malo sa teme sa tim avanturistickim forama

Nadam se da ce igra biti super kao i SeaDogs, koji je, nazalost, igrao mali broj ljudi... Igra je jedna od najboljih koje sam ikada igrao...

Calibra, i ja je zeljno ocekujem od dana kada je osvanula najava...

Samo da ne bude bagirana Kao Sea Dogs!Jel neko od vas uspeo da zavrsi SD?

ja sam je igrao ali nisam zavrsio, zaglavio sam se kad je trbalo valjda da stvorim ostrvo samo za pirate ili tako nesto, davno bese...

Ja sam je zavrsio... Jedino se secam da nikako necete zavrsiti ako budete samo pod jednom zastavom... Ako ste nasli prvi deo mape, drugi cete pronaci kod Beltrop-a... Ali vam on nece dati, nego njegova ljubavnica koja hoce da pobegne od njega, i koja ce se, naravno, na kraju udati za vas...

smrc

smrc, smrc .......... joj sto volem filjmovi sas tuzan hepiend!!! smrc

:mrgreen:

Vrh Dno