Šta je novo?

SE Z600 problem

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Skoro se na telefonu pojavila zelena slusalica sa brojem ispod (1-2), taj br. se menja na Calls settings>Swich calls 1-2. Kako da iskljucim tu slusalicu. Po upustvima se nigde ne pominje ta slusalica.

U cemu je fora!!

Hvala,
Poz.

ta zelena slushalica sa brojem oznachava liniju na kojoj si,i sad ako ako pricas i okrene te jos neko mocices da predjes na taj drugi poziv,tj da promenis liniju
ne treba to da iskljuchujesh,chak mislim da se i ne moze iskljuchiti

Da li nije bila u startu, pojavila se posle 2-3 dana.

hm ovde kod moje sestre je to bilo u startu
ajde kad joj otmem kasnije fon,ischachkacu neshto valjda :)

kom mene na t300 je od pochetka ukljucheno.
koliko sam shvatio u pitanju je opcija koju daje svaka normalna mrezha na zapadu, a to je korisshccenje dve telefonske linije na istom aparatu ( poslovna i privatna ) a shto monopoliste ovde ne zanima ni da pominju kao moguccnost.

Buca je napisao(la):
kom mene na t300 je od pochetka ukljucheno.
koliko sam shvatio u pitanju je opcija koju daje svaka normalna mrezha na zapadu, a to je korisshccenje dve telefonske linije na istom aparatu ( poslovna i privatna ) a shto monopoliste ovde ne zanima ni da pominju kao moguccnost.

A da nije to "poziv na cekanju" koji je kod 063 mreze omogucen besplatno svim korisnicima :)

Moguce.
Posto je keva razgovarala i odma posle toga se pojavila ta slisalica.
Ona nema pojama sta je stiskala. A kako da je ugasim.

Kada prebacim na liniju 2 onda nemogu nikog da zovem, a mogu da primam pozive. Dok na liniji 1 mogu i da zovem i da primam pozive.

Poz.

Vrh Dno