Šta je novo?

SE w810i ili Nokia n70

bigfish

Slavan
Učlanjen(a)
03.02.2006
Poena
309
S obzirom da mi telefon prevashodno treba za slusanje muzike(pored uobicajenih funkcija) molim vas za misljenje koji je telefon boji za tu namenu!
Voleo bih da neko i napomene neke znacajne nedostatke ukoliko postoje za oba telefona.

Pozdrav svima i hvala!

Ako ti treba muzicki telefon onda svakako ili uzmi W800 ili sacekaj W810,a ako hoces Symbian fon N70 je dobar izbor,mada je ona slaba po pitanju muzike jer prvo trebas da kupis memorijsku od bar 256MB,nekako da pokusas da nadjes onaj adapter da mozes da nakacis neke bolje slusalice kao sto su one na W800/810 i jos samo da kupis jos jednu bateriju posto N70 ima losiju autonomiju i na konju si! 😀
Ja navijam za W800,Symbian je za sve pomalo ali za muziku i slikanje su W800/810 bolje opremljeni!
Pozdrav ,)

Definitivno SE w810i.Ima stereo zvucnike za razliku od Nokie i dolazi
sa 512Mb memory stick pro duo karticom.

Sony Ericsson W800/W810.
(sta ti se vise svidja, i sta ima da se nadje)

Fantastican mp3 player, tesko da ima boljeg (mislim, naravno da ima, ali je malo teze naci kod nas 😉)... fenomenalna i kamera (i ovde isto vazi ono sto sam rekao za mp3 player! :d), na koju mozes dodatno da nakalemis i pravi blic, pa ce onda biti extra... odlicne stereo slusalice, koje pak mozes da zamenis za neke jos bolje... 512 MB kartica u kompletu... mali, lagan, kompaktan, jako lep... i brz softver (osnovna zamerka za N70... kao uostalom i skoro sve Symbian-e).

P.S. I ja sam se lomio izmedju N70 i W800, pa sam uzeo SE! 😉

Nazad
Vrh Dno