Šta je novo?

SE W800i - software problem

RingeRaja

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
18.03.2005
Poena
1,185
OK, posedujem dotični phone i interesuje me da li postoji neki update software-a da bih mogao da ga koristim i kao usb mass storage, tj. može li se update-ovati software pri čemu mi više neće trebati sonijev glupavi disc2phone za prebacivanje pesama na stick, već samo copy paste iz explorera.

I da, da li se usb kabl za update-ovanje software-a kupuje posebno ili je to isti kabl kojim se phone kači na usb?

Unapred hvala svima.:)

moze da posluzi isti kabal za update.
ako si instalirao drajvere win bi trebao da ga prepozna kao mass storage...kupi sebi card reader (500-900din.) i resices sve muke.

RingeRaja je napisao(la):
OK, posedujem dotični phone i interesuje me da li postoji neki update software-a da bih mogao da ga koristim i kao usb mass storage, tj. može li se update-ovati software pri čemu mi više neće trebati sonijev glupavi disc2phone za prebacivanje pesama na stick, već samo copy paste iz explorera.
Ma kakav Disc2Phone... to je glupost neopevana.

Ja ga koristim kao mass storage, tj. ubacujem pesme copy/paste iz Explorera (naravno, pricamo o prebacivanju na *memorijsku karticu*)... a za to je dovoljno samo da instaliras USB drajvere, koje si dobio na disku uz telefon.
U svakom slucaju, evo ti link za download (378KB): Sony Ericsson W800 USB drivers
RingeRaja je napisao(la):
I da, da li se usb kabl za update-ovanje software-a kupuje posebno ili je to isti kabl kojim se phone kači na usb?

Unapred hvala svima.:)
Isti je to kabl... DCU-60.

Poslednja izmena:
Da ali ako radis cpoy paste moras da napravis direktorijum za grupu i album da bi mogao da pustas iz walkman-a, inace mozes samo iz sounds da pustas.

Nije mi bas najjasnije o cemu pricas... s obzirom da ja nikakve artist/album foldere nemam, vec samo jedan veeeeliki "mp3" i iz njega tovarim par playlist-a (house, hip-hop, domace...)
Naravno, pustam iskljucivo preko Walkman aplikacije.

CAR je napisao(la):
Nije mi bas najjasnije o cemu pricas... s obzirom da ja nikakve artist/album foldere nemam, vec samo jedan veeeeliki "mp3" i iz njega tovarim par playlist-a (house, hip-hop, domace...)
Naravno, pustam iskljucivo preko Walkman aplikacije.

Pa lakše je upucati u plejlistu ceo folder nego gomilu fajlova, bar ja ne nađoh kako da selektujem više od jedne pesme (sem ono Mark, pa dole, pa mark pa dole, pa...) pa onda 'desni klik' pa add to playlist, tako da i ja držim po folderima. Ma, u stvari, čekam 2GB karticu pa ću tek onda da pravim plejliste, za sad je sve u jednoj. :D

Nazad
Vrh Dno