Šta je novo?

SE W700i - GDE?

RingeRaja

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
18.03.2005
Poena
1,265
Kao što se vidi iz naslova, da li neko zna gde mogu da kupim (naravno po pristojnoj ceni) dotični model, ali u full pakovanju, dakle sve na jednom mestu, originalno, celofanirano pakovanje. Ne trebaju mi raskodirani i dekodirani telefoni (koji mi se obilato nude, kao pa to su originali), kineske slušalice u kesicama, data kablovi sa strane i narezani diskovi sa softverom, drajverima,...

Dakle, samo original.

p.s. znam da ga ima kod zastupnika, ali po ceni koja nije za komentar.

Kupio sam pre pola godine w800 u media mobil-u u tc milenium, i telefon je u full packu, znaci apsolutno sve na svom mestu, narandzasta walkman kutija, sva ziva uputstva... Da li je dekodiran ili ne nikako ne mogu da znam, ali su ljudi krajnje korektni, garancija je godinu dana, i ne prave problem oko reklamacije (moj drug je imao problema sa fonom pa znam). Vidim na mobilnom svetu da imaju u ponudi w700 pa mozes da prosetas do njih i vidis jel zadovoljavaju tvoje kriterijume

Poz

E da, original W700i sam našao u radnji koja je u tržnom centru preko puta ETF-a. Bulevar "Revolucije" od broja 88 do 90. Ne možeš da promašiš. Lokal je malo zabačeniji, moraš da ideš skroz do kraja, pa desno. Rade dve devojke, a telefoni su ti uvek u originalnom pakovanju. Koštala je 215 evra, ali je original, tj. pravo retail pakovanje i nije sa mreže...

To sto Max spomenu bi trebalo da je telekom+, tamo sam uzeo w810 i tel je bio skidan sa mreze, i ne u originalnom pakovanju, ali su i bili najjeftiniji u gradu... I daju 6 meseci garancije...

Nazad
Vrh Dno