Šta je novo?

SE t68i vs Samsung c100!HELP!!

gruja

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2002
Poena
604
Konacno sam skupio neku kintu,konacno sam resio da se otarasim starog fona i posle nekog gledanja,uporedjivanja sveo sam izbor na ova dva telefona!E sad cena ne predstavlja problem,posto su tu jedan uz drugog ali...jeste da c100 ima 65335 boja naspram siromasnih 256 koje poseduje t68i,jeste da c100 ima polifone melodije koje t68i nema,ali opet t68i ima mocni Bluetooth a c100 nema!Baterija je totalno na strani t68i(300h)dok c100(samo 145h),takodje c100 ima JAVU dok t68i nema!Sto se tice ostalih karakteristika tu se uglavnom podudaraju!Pomozite mi u izboru posto sad uzimam fon pa cu posle ko zna kad cheers

Def SAMSUNG

Ma uzmi taj SAMSUNG i pevaj a batali taj opstenarodni telefon i plemena Erikson. Ja imam C100. cheers

samsung obavezno. Kad se "navuces" na polifoniju, javu... videces zasto ti preporucujem...

pozdrav

c-100

Jos jedan glas za c-100, nego jedno pitanje, posto nameravam da ga nabavim, kakva je situacija sa MMS-om? Vidim da podrzava EMS, ali da li podrzava MMS? I pitanje u vezi interne memorije? Vidim da ima 300kb za java aplikacije, a negde sam nacuo i da ima oko 1MB za slike i melodije.

Re: c-100

Cooler je napisao(la):
Jos jedan glas za c-100, nego jedno pitanje, posto nameravam da ga nabavim, kakva je situacija sa MMS-om? Vidim da podrzava EMS, ali da li podrzava MMS? I pitanje u vezi interne memorije? Vidim da ima 300kb za java aplikacije, a negde sam nacuo i da ima oko 1MB za slike i melodije.

ima 1.6mb za slike melodije...

C-100 ti jos ima neki 3D cip u sebi tako da moze prikacivati neke 3D perverzije (hm.. pocetak bitke Nvidia vs. ATI kod mobilnih telefona? Ko zna) A za preporuku pa uzmi i probaj ih T68 standardno dobar a za Samsung ne znam ali nek ti za prevagu ne koristi JAVA i Polifone melodije i bez obadva ces se lako snaci, Bolje gledaj npr trajanje baterije 145h na Stanby-u znaci max 2 dana pri nekom ne preveliko njakanju telefona, znaci ako ga uzmes i dok jos budes istrazivao opcije i mogucnosti nemoj se iznenaditi ako ti baterija ode za 1 dan. Baterija ti je standardna boljka svih samsung-a i zato se svi njihovi clamshell telefoni isporucuju sa DVE baterije.

Chose wisely.

Nazad
Vrh Dno