Šta je novo?

SE t610 POMOC !!!

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Dosta sam smarao drjackylla ajd sad da pitam sve vas...Imam problema sa software-om na PC-u !!! Prvo sam poludeo kada sam danas proverio i video da sam skidao XTNDConnect PC (30Mb) a na hardu u Program Files-u stoji svega 4-5Mb !!! Drugo onaj program mi je neupotrebljiv. Znachi obavezno mu treba 50ak sekundi da prepozna telefon (pa neshto pokrece crvenu vezu pa je zautavlja i tako 3-4 puta sve dok ja ne pritisnem da ponovo proba da nadje telefon pa ga onda jedva prepozna) ! E onda kad ukljuchim synchronizaciju on pochne da kopira 300 kontakata a ja ih imam 150...Prvi put sam pusti da odradi misleci da je samo neki bug medjutim onda sam video svako ime iskopirano po 2 puta ! Meni treba neki program za fool manage telefona. Znachi da mogu lepo da baratam imeniko, porukama, kalendarom (to mi je najbitnije) !!! CD nisam dobi (iako je kupljen u Roamingu) pa ako neko zna shta da radim i kako neka javi (obavezno recite shta jemust have t610) !!!!
Bash sam se smorio kad sam video da sve ovo jako slabo radi pa molim za pomoc !!!

Kopirao ti je sa SIM i sa telefona brojeve jer je namesteno prvi put kada si upalio tel da ti prekopira.Imam na HDD kopiran Cd T610.U njemu ti je taj program koji si skinuo i MMS home studio,image editor.Samo mi je drug doneo da mu iskopiram neke slike pa sam prekopirao od njega ovaj cd.To je u paketu bilo....Nista vise neznam jer imama NOKIU

Ja sam uspeo da sinhronizujem telefon... prebacio sam sve kontakte sa SL45 u Outlook (potrebno je dosta strpljenja)... naravno outlook se zakucao 4-5 puta ali je na kraju sve proradilo... zatim sam povezao telefon T610 preko bluetootha (i tu je bilo problema jer se posle nekog vremena prekine komunikacije PC <-> T610) iako na T610 i dalje radi ikonica za BT... startovao Sony Ericsson Communication suite... pronasao phone i tek onda preko XTND prebacio kontakte i organajzer... jos nisam nasao neki funkcionalniji softver za T610... dobar kandidat je Ericsson Desktop ali je on jos uvek bez zvanicne podrske za T610... dodushe uspeo je da mi iscita kontakte ali ali ne radi bas sjajno... verovatno ce nova verzija resiti probleme...

Dakle GK, tvoj problem ce verovatno biti resen kada ti narezem Sony Ericsson Communication suite cheers

JOBAH je napisao(la):
Ja sam uspeo da sinhronizujem telefon... prebacio sam sve kontakte sa SL45 u Outlook (potrebno je dosta strpljenja)... naravno outlook se zakucao 4-5 puta ali je na kraju sve proradilo... zatim sam povezao telefon T610 preko bluetootha (i tu je bilo problema jer se posle nekog vremena prekine komunikacije PC <-> T610) iako na T610 i dalje radi ikonica za BT... startovao Sony Ericsson Communication suite... pronasao phone i tek onda preko XTND prebacio kontakte i organajzer... jos nisam nasao neki funkcionalniji softver za T610... dobar kandidat je Ericsson Desktop ali je on jos uvek bez zvanicne podrske za T610... dodushe uspeo je da mi iscita kontakte ali ali ne radi bas sjajno... verovatno ce nova verzija resiti probleme...

Dakle GK, tvoj problem ce verovatno biti resen kada ti narezem Sony Ericsson Communication suite cheers

I ja sam uspeo nekako da prebacim kontakte (155 umesto 29x) a chujemo se onda posle ponedeljka-utorka pa se vidimo i idemo na cheers

P.S. MMS rula :BRE:

Dogovoreno! Valja zaliti pocetak studija! (D)

Dakle, samo je iz Outlook-a palo jedno Send To Bluetooth i nakon 5 minuta telefon je imao sve kontakte koje je pre njega koristio 6310i.

Taj XTDC necu ni da skidam, ne zanima me ni najmanje :)

Pozdrav!

Sasha pa i ti si u T610 klubu? cheers
Shibni koji MMS sa slikom nekog novog IBMa...

Vrh Dno