Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
Dosta sam smarao drjackylla ajd sad da pitam sve vas...Imam problema sa software-om na PC-u !!! Prvo sam poludeo kada sam danas proverio i video da sam skidao XTNDConnect PC (30Mb) a na hardu u Program Files-u stoji svega 4-5Mb !!! Drugo onaj program mi je neupotrebljiv. Znachi obavezno mu treba 50ak sekundi da prepozna telefon (pa neshto pokrece crvenu vezu pa je zautavlja i tako 3-4 puta sve dok ja ne pritisnem da ponovo proba da nadje telefon pa ga onda jedva prepozna) ! E onda kad ukljuchim synchronizaciju on pochne da kopira 300 kontakata a ja ih imam 150...Prvi put sam pusti da odradi misleci da je samo neki bug medjutim onda sam video svako ime iskopirano po 2 puta ! Meni treba neki program za fool manage telefona. Znachi da mogu lepo da baratam imeniko, porukama, kalendarom (to mi je najbitnije) !!! CD nisam dobi (iako je kupljen u Roamingu) pa ako neko zna shta da radim i kako neka javi (obavezno recite shta jemust have t610) !!!!
Bash sam se smorio kad sam video da sve ovo jako slabo radi pa molim za pomoc !!!
Bash sam se smorio kad sam video da sve ovo jako slabo radi pa molim za pomoc !!!