Šta je novo?

SE P990i pitanje

Koko Bil

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
619
Pa evo - čini mi se da mu 3G jede bateriju. Na poslu nema 3g varijante i baterija je skroz zelena. Kod kuće, međutim, pokazuje 3g, ali u neki skrnav 3g jer stalno pokazuje jednu ili nijednu crtu u signalu i baterija se maltene isprazni za popodne i noć - verovatno stalno radi i traži mrežu.
Ono što me zanima je - gde isključiti 3g opciju u potpunosti, jer mi to u potpunosti ne treba...

Hvala!

Tools->Control Panel->Connections->Mobile Networks kliknes gore na strelicu za opcije i izaberes GSM/3G networks i ukljucis GSM only.

To bi bilo to.

Poslednja izmena:
bolje onda kupi p910i ,tanji je ,jeftiniji,brzi i lepsi.a 3g ti ne treba ionako.pozz

3G je keva, ali pazi gde ga ima i na prijem. Ja sam izvukao na M600i ikonicu umesto speed dial, za mreže, pa na taj način brzo prebacujem između 3G i GSM. 3G pokrivenost je više nego jadna. Sa GSM će da traje 3 puta duže baterija.

ne vidim u cemu je tvoj problem ,imao sam oba moba po par meseci o pet puta sam bio zadovoljniji sa p910i , a isti utisak je imalo i par ljudi sa kojima sam razgovarao. To je moje licno tj nase licno misljenje i sigurno neces ti da mi ga menjas.

ne vidim u cemu je tvoj problem

Problem je sto coveka savetujes da uzme telefon koji je duplo losiji ;)

Imao sam i ja i P900 i P910 i M600, pa? Tvoje subjektivno misljenje ne mora da znaci da je tako.

Za pocetak P990 je vise nego duplo jaci na papiru. A uzivo?
Sporiji? Da. Manje programa? Da. Tanji? Wow, po cemu ti sudis o telefonima?! Lepsi? Haha. Ali stvar ukusa.

Sve ostalo je na strani P990 (za pocetak najbitnija stavka kvalitet izrade!!! pa ekran, kamera, wifi...).

A i ti uzeo da poredis babe i zabe.
Tom logikom, zasto bi bilo ko pored Nokije N70 kupovao N73, N80... N95?!

Poslednja izmena:
Bilo kako bilo, ovo je u potpunosti promenilo situaciju - nabolje naravno. Baterija je potpuno zelena još od juče popodne kad sam je napunio, i telefoniram celo jutro. Izgleda da je baš negde u stanu išao signal koji čas ima 3G čas nema, pa je u principu radio sve vreme...

Što se poređenja sa ranijim modelima tiče ne bih znao, imao sam samo M600.

Morao bi i na M600i da si imao isti problem. Kakav je utisak posle M600i? Meni se P990i uopšte ne sviđa. Previše ima suvišnih stvari, izuzev WiFi. Uvek bih za tu lovu pre prešao na P1 ili sačekao M610i.

Vrh Dno