Šta je novo?

SE k750i PRILICNO HITNO

va_milos

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
349
Dakle imam mali problem.Sto se tice sms-a je i problem je u tome sto sam pre mogao da nadzidzam skoro 200 poruka.Medjutim sada mogu samo 147 i ni jedna vise.Memorija je skroz prazna.Formatirao sam fon i opet nista.Ako zna neko u cemu je problem i ako bi bio ljubazann da mi kaze do cega je problem i kako da ga resin.

Poslednja izmena:
Nisu sve poruke iste velicine,pogledaj malo properties poruka,neke imaju 2kb,neke 3kb,imas sigurno i po neku duplu ili troduplu poruku i ode prostor,ne verujem da postoji tacan i fiksan broj poruka koji mozes smestiti,to uvek zavisi od memorije koja je dodeljena za poruke!?
A i koji ce ti djavo tolike poruke na trajnom cuvanju,mada ima i dosta banalnijih primera (skoro se neko raskukao da je izgubio 2000 poruka,i sad ce u zemlju da propadne,da nisu bile drzavne tajne ili resenje hladne fisije majku mu kad ih je tako i toliko cuvao)!? :p
Pozdrav ,)

Simbijani imaju neograniceno (dok ima memorije), ostali imaju odredjen broj sms poruka. Caka je sigurno u tome sto su neke poruke duple ili troduple...

Mozda jesu neke od 2 ili 3 poruke u jednu,ali mi nije jasno jedno.Uzeo sam od brata(on je na post pejdu) i prred kraj meseca sebi poslao 20tak poruka 3 u 1 i opet isto.147 max.Bilo da je 1 in 1 ili 3 in 1 147 je max.Uostalom, mislio sam da se nesto sj****o!!!

Poslednja izmena:
mozes flashovati mob da ima kapacitet do 20.000 sms poruka

mozes flashovati mob da ima kapacitet do 20.000 sms poruka

kako, ovo mene konkretno zanima? poshto nemam obichaj da brishem poruke, a i nekad mi zatreba neka starija poruka.

@va_milos i kod mene na k750 je limit oko 150 poruka sve u zavisnosti da li ima neka shto je 2u1 ili 3u1, BTW pogledaj da li imash u templates ili u drafts neku poruku jer se i one rachunaju.

ako se ne varam na k700 je bio limit na 100poruka. uopshte ne shvatam svrhu stavljanja limita ko hoce da ima 1000poruka nek ima, svejedno te poruke zauzimaju mizerno malo memorije, a danashnji telefoni vec u sredjnoj klasi imaju 30+ megabajta mamorije
:wave:

Vrh Dno