- Učlanjen(a)
- 02.10.2000
- Poena
- 769
verovao ili ne ploca opusteno izdrzava tu tezinu,bitno je samo da se ploca dobro pricvrsti za kucjiste,i nema brige.e sad ja kao laik za coolere da pitam nesto: kako ploca izdrzava ovaj oblik&tezinu kulera...? ako sam lepo procitao na japanskom:d tezina je 1155g + 130g.,)
Nema bolje ako hoces tenk u kucistu.Mogu i ja da napravim 2m sa 2 cooler i bice najbolji na svetu:d:d:d Ovo je zivo ****** treba neko inovativno resenje pa ajde a ne ovaj top od coolera koji ce da smanji temp za 5 stepeni manje od bilo kog drugog ahahhahah :d:d:d Znaci ne bih kupio nikad!
Covece, ovo je ono pravo!!! Jeeej, koliko ima kila?!!??
@Tiery, jel' si normalan 5-10c u odnosu na TX, pa moj kuler Titan iz potpisa ima 5-10c manje od TX-a, a kamoli ovaj tenk!
Ovo je preveliko stvarno! Covece, kada bih imao kinte ovo bi uzeo cisto iz fazona, da se ljudi hvataju za glavu, kad vide ovog King Konga od kulera! Stvarno smesno izgleda moram da priznam da nisam ni imao pojma da je ovolika baglama!Ali da je bolji od vodenog hladjenja, bolji je i s te strane se isplati!
Ovo kad se stavi na prcesor, nema sanse da se zatvori kuciste!!!![]()
![]()
tezak je samo 1.3kg :smoke:![]()
Trenutno, dok se mandam ovde na forumu 31-32c idle, ventilator na kuleru je prebacen sa 12v, na 7v, znaci radi dosta manjom brzinom, zbog tisine.
A, detaljnije pogledaj ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=144444
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari