Šta je novo?

Scythe Orochi

22382429_e0f1e80e86_m.jpg

Prelep je :D

Da je uzasno ruzan to stoji,e sad performanse s obzirom na samu postavku coolera bi trebalo da obecjavaju.

e sad ja kao laik za coolere da pitam nesto: kako ploca izdrzava ovaj oblik&tezinu kulera...? ako sam lepo procitao na japanskom:d tezina je 1155g + 130g.,)

Ovo da se iskoristi sa super promajom da bude pasivni cooler i lepota. Ima li to cudo da se kupi? :)

e sad ja kao laik za coolere da pitam nesto: kako ploca izdrzava ovaj oblik&tezinu kulera...? ako sam lepo procitao na japanskom:d tezina je 1155g + 130g.,)
verovao ili ne ploca opusteno izdrzava tu tezinu,bitno je samo da se ploca dobro pricvrsti za kucjiste,i nema brige.

do 5kg za plocu u kucistu nema frke :smoke:, van ~50kg probano radi :d

Orochi kuću da bi kupio kuler... :D

Bash je ruzan majku mu...:smoke:

Nisam ni gledao testove, ali sa same slike se vidi da od onoga nema bolje! Jes' ruzan al' je praktican! :D

Nema bolje ako hoces tenk u kucistu.Mogu i ja da napravim 2m sa 2 cooler i bice najbolji na svetu:d:d:d Ovo je zivo ****** treba neko inovativno resenje pa ajde a ne ovaj top od coolera koji ce da smanji temp za 5 stepeni manje od bilo kog drugog ahahhahah :d:d:d Znaci ne bih kupio nikad!

Nema bolje ako hoces tenk u kucistu.Mogu i ja da napravim 2m sa 2 cooler i bice najbolji na svetu:d:d:d Ovo je zivo ****** treba neko inovativno resenje pa ajde a ne ovaj top od coolera koji ce da smanji temp za 5 stepeni manje od bilo kog drugog ahahhahah :d:d:d Znaci ne bih kupio nikad!

Tiery, daj 'oladi, i sam znas da si se ne brojeno puta zahebao s tim ishitrenim komentarima, gde pokusavas da budes duhovit, a posle ispadne da se ti jedini smejes.

Tenk ili ne, onde nema mrdanja, s onim mozes i da klokujes za rezultat, ne treba ti vodeno hladjenje. Drugo onaj kuler nece da smanji za 5c, ako umes da ga iskoristis smanjice temperaturu za mnogo vise od 5c, ili ce da smanji za 5c, ali u pasivnom modu. Ni ja nikad ne bih kupio HyperTX, kuler sa plasticnim dupetom, pa nista, tvoje pravo da li ces nesto da kupis ili ne, kao sto je i moje.

Poslednja izmena:
Opusteno Flight moje misljenje je moje misljenje jer ne vidim razloga za kupovinu TENKA razumes? Nema potrebe a razlika izmedju recimo TX-a i Tenka ne moze biti veca od 5-10c sto je smeshno a i nema potrebe priznaj.Bolje da naprave neki manji cooler ali koji ce da hladi daleko bolje.Znaci to mi je bila poenta mog odgovora.A ja se ne smejem podrugljivo nego onako iz ciste zezancije jer je ovo nije cooler ovo je TENK.:d:d:d

Šta se desi kad te pandur zaustavi sa ovim u rukama?
Odma zove bomb squad preko "motorole"... :d

ovaj "kruzni" fan mu nikako ne stoji

Poslednja izmena:
@ xphreak

hej kakav ti je to Scythe Orochi proof selotejp???? gdje moze da se uzme???:p

Covece, ovo je ono pravo!!! Jeeej, koliko ima kila?!!?? :D
@Tiery, jel' si normalan 5-10c u odnosu na TX, pa moj kuler Titan iz potpisa ima 5-10c manje od TX-a, a kamoli ovaj tenk!

Ovo je preveliko stvarno! Covece, kada bih imao kinte ovo bi uzeo cisto iz fazona, da se ljudi hvataju za glavu, kad vide ovog King Konga od kulera! Stvarno smesno izgleda moram da priznam da nisam ni imao pojma da je ovolika baglama! :D:D:D Ali da je bolji od vodenog hladjenja, bolji je i s te strane se isplati!

Ovo kad se stavi na prcesor, nema sanse da se zatvori kuciste!!! :) :p

Poslednja izmena:
obecava :) da vidimo da li ce biti bolje od TR-a :trust:
@ALL
nije napravljen da bude lep nego da ladi :D :d :D

Poslednja izmena:
Covece, ovo je ono pravo!!! Jeeej, koliko ima kila?!!?? :D
@Tiery, jel' si normalan 5-10c u odnosu na TX, pa moj kuler Titan iz potpisa ima 5-10c manje od TX-a, a kamoli ovaj tenk!

Ovo je preveliko stvarno! Covece, kada bih imao kinte ovo bi uzeo cisto iz fazona, da se ljudi hvataju za glavu, kad vide ovog King Konga od kulera! Stvarno smesno izgleda moram da priznam da nisam ni imao pojma da je ovolika baglama! :D:D:D Ali da je bolji od vodenog hladjenja, bolji je i s te strane se isplati!

Ovo kad se stavi na prcesor, nema sanse da se zatvori kuciste!!! :) :p

tezak je samo 1.3kg :smoke::D

Flight koje temps imas sada sa tim Titanom?

Nije bitno da li je ruzan ili nije,ako dobro hladi.svaki ovakav kuler ima plocicu koja se stavlja iza/ispod maticne ploce i na taj nacin povecava povrsinu za stabilnost...

Nazad
Vrh Dno