Šta je novo?

screensavers

Levčanin

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poena
169
Zanima me koji screensaver koristite, koji vam se najviše dopada tj koji vam je omiljeni ?

Hvala

Ne koristim ih. Nekada davno sam koristio ati bakterija (valjda se tako zvalo), dobio sam ga uz 9700pro. :)
Sada ćaletu i kevi na komp instaliram nekog psa, koji skoči na ekran i počne da laje ako pomerim miša. Samo na escape se gasi.
Generalno su mi svi iritantni. :)

Ttalking desire.

ma bre Aquarium Real Life 6... neki put toliko realisticno izgleda da mi dodje da ispraznim monitor :p

ljudi jel ste probali Dream Aquarium.... lepo izgleda. meni je najbolji

Ja drzim full crn screensaver , evo okaceno pa ko hoce nek proba..

Prilozi

• blackout.zip
    4.7 KB · Pregleda: 17
Te varijante akvarijuma su fenomanalne po izgledu ali nemaju baš neku svrhu u zaštiti ekrana.

Tako d aje po meni najbolja opcija podesiti gašenje istog u određenom vremenskom intervalu

pa pustiš saver ponekad i uživaš a monitor staviš na gašenje posle 15 min npr...

ako se izuzme trošenja resursa to je već ok;)

Ma samo ako ti akvarijum ne istrosi resurse :p ... scena od par hiljada poligona i malo snimljenog zvuka.

Meni je recimo podeseno da mi skrinsejver radi pola sata , a nakon toga se gasi monitor. Jer po mojoj nekoj navici , ako se ne budem vratio za komp nakon pola sata , necu se vratiti barem nekoliko narednih sati :d a dotle sejver i nema bas mnogo smisla.

Nazad
Vrh Dno