Šta je novo?

Screen Saver ?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Skinuo sam dva screensavera: Galleon 3D Screensaver i Watermill 3D Screensaver. Uspeo sam za njih da nađem krekove u vidu loadera, ali nikako mi ne polazi za rukom da ih aktiviram tj. ne rade onako kako je opisano. U suštini ne koristim Screensavere ali su mi se ovi izuzetno svideli. Ako ih neko koristi voleo bih da mi kaže kako je uspeo da ih krekuje. Postupak je jednostavan ali meni ne ide od ruke. W2K.

Baci mi ih na email da pogledam, ja imam 3D fish (+crack), prelep je, mogu ti poslati ako zelis

HAL je napisao(la):
Baci mi ih na email da pogledam, ja imam 3D fish (+crack), prelep je, mogu ti poslati ako zelis
Hvala ti za Fish, imama ga i odličan je. A sad mi nije jasno da li da ti pošaljem savere ili krek? Programi su oko 3Mb svaki. Upravo skidam galleona krekovanog, nađoh ga na astalavisti, pre ga nije bilo.

Kokos je napisao(la):
Ja vam preporucujem ovaj program za screen saver odlican je i prelep nekim clanovima foruma sam preporucio na cat-u i odusevljeni su.
http://www.webshots.com/samplers/

Webshots koristim već odprilike 4 ili 5 godina (ako me sećanje ne vara) i od kada njega koristim (i kao wallpaper i kao screan saver), nisam ni pomišljao na druge. Imam bazu slika koju sam skidao sa tog sajta od skoro 700 MB a slike su prvoklasne, nema boljih na web-u. E, sad u zadnje vreme je malo promenjena situacija jer su počeli da naplaćuju uslugu downloada (pre je sve bilo besplato) pa ako hoćeš free slike onda možeš da skineš do 5 komada u roku od 24 časa i te su slabijeg kvaliteta (koji je još uvek odličan i neuporedivo bolji od mnogih koji se nude po netu), a ako hoćeš negoraničen pristup i prvoklasne slike u visokim rezolucijama onda moraš da platiš bilo je 20-30 $ godišnje.

U svakom slučaju za ljubitelje dobre fotografije sajt i program koji se može besplatno skunuti sa njega je za svaku preporuku.

Dabar je napisao(la):
Hvala ti za Fish, imama ga i odličan je. A sad mi nije jasno da li da ti pošaljem savere ili krek? Programi su oko 3Mb svaki. Upravo skidam galleona krekovanog, nađoh ga na astalavisti, pre ga nije bilo.
...mislio sam da su manji pa da mi posaljes sve zajedno, ovako, nema veze drugi put...

Nazad
Vrh Dno