Šta je novo?

Screen reflesh rate 59 Hertz???

maremas

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2006
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
BenQ ZOWIE RL2755T
Miš & tastatura
Logitech M280 i K400 Plus
Laptop
Asus N750J
Mobilni telefon
Pixel 6a
Pristup internetu
  1. Optički internet
Instalirao sam Windows 7 Ultimate(32bitan), najnovije drajvere 9-10_vista32-64_ccc_lang1 za graficku Ati 3850, i kad odem da promenim screen reflesh rate stavim 60Hertz(bude 59) odem na save(jedine 2 ponudjene opcije), izadjem i kad se opet vratim i dalje je 59Hertz. Instalirao sam ove najnovije drajvere ali ne mogu da udjem u catalist kontrol centar, kliknem i nista se ne desava... Treba da mi je osvezavanje 60Hertz da bi mogao u PES2010 da stikliram opciju za Vsync jer u suprotnom mi treperi slika u igri, nije mi ponudjeno da stikliram.
Imali neko neko resenje?

Imam monitor ASUS VW222S.

Poslednja izmena:
Gde ti je drajver za monitor?

Poslednja izmena:
Evo sad mogu da udjem u katalist kontrol centar(instalirao ponovo drajvere) i tu mi stoji da je 60 Hertz a tamo i dalje 59.

Evo,nasao sam neki drajver pa probaj..Instaliraj ga preko device manager-a,nemoj da pokreces ovaj setup u folderu.

Prilozi

• VW222_driver.zip
    310.4 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Ne mogu da vozim, na kompu jedinu igru koju imam instaliranu je PES2010(druge igre ne igram) i sad ne mogu zbog ovoga da igram je mi treperi slika, posto ne mogu da ukljucim "Wait for Vsync"!!!

Instaliraj RivaTuner ili Power Strip, oni imaju opciju refresh rate override, pa sa njima podesi na 60hz. Mozes da probas i ati tray tools, ali je meni bagovao pod win 7 (ne radi automatska kontrola ventilatora na grafickoj).

Upravo sam nasao jos jedan bag u ATT, koji nisam ranije uspeo da povezem sa njim. Naime, kad je aktivan att, flash plugin u operi puca. Mislio sam da je to do opere beta, ali sad sam ponovo probao att i odjednom se ponovo pojavio problem. Ocigledno da att nije 100% kompatibilan sa win 7.

Ipak sam pomocu njega uspeo da zakljucam refresh rate na 60Hz, i 'wait for vert. sync' je proradio u pes-u.

Poslednja izmena:
Instaliraj RivaTuner ili Power Strip, oni imaju opciju refresh rate override, pa sa njima podesi na 60hz.
Nadam se da si na ovo mislio, ali i dalje mi je tamo 59Hertz, i isti problem sa PESom.

Trebalo bi da je to. Pokusaj da smanjis desktop rezoluciju, pa je odmah vrati na 1680x1050 (ili koju vec koristis), kod mene je to pomoglo sa ATT. Ili sacekaj da se javi neko ko je koristio riva tuner malo vise od mene. U svakom slucaju problem je resiv.

Trebalo bi da je to. Pokusaj da smanjis desktop rezoluciju, pa je odmah vrati na 1680x1050 (ili koju vec koristis), kod mene je to pomoglo sa ATT. Ili sacekaj da se javi neko ko je koristio riva tuner malo vise od mene. U svakom slucaju problem je resiv.

Uspeo osam, snimio sam i ATT i tek kad sam uradio ovo sto mi mi rekao proradilo je :banana:

Hvala!!!

Edit:
Problem je sad sto svako put kad restratujem komp trebam da odem u Screen Resolution i da stavim reflesh rate 60Hertz :S
Al dobro, vazno da moze da se igra PES.

Poslednja izmena:
Jesi li ostavio riva tuner da se pali sa windowsom? I dalje se nadam da ce se javiti neko ko se malo vise od mene razume u RT...

Sa riva tunerom mi ovo ne funkcionise, nikako nece da zadrzi 60 herca, samo ATT.

Nazad
Vrh Dno