Šta je novo?

Screen Flash 1.2

• Začetnik teme Začetnik teme Kiwy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Video sam u COM casopisu dotican program. Da li neko zna slican program za grebovanje pokreta misa i prozora i eksportovanje istih u .swf ili bar .avi. Linkove za dl mozete slati i na PM. Pozdrav :wave;

ima (ili je bar bio) jedan program hypercam, on snima avi fajlove. ako imas jak kompjuter, mozes cak i igre snimati 🙂

Mislim da moze pomocu Corel Capture 11, koji se nalazi u okviru paketa Corel Graphics Suite 11... znam da sam se ja zezao i hvatao filmice sa desktopa...

Probaj, mozda ce ti odgovarati...

Nasao sam programcic Screen Recorder 1.2 ali mnooogo je spor ma mojoj makini (Duron 750, 512 SDRAM) i minut snimanja je oko 25MB (AVI), probao sam demo verziju Screen Flasha koji je fantastican, ne opterecuje makinu i eksportuje u .swf (neuporedivo manji fajl od avi-ja oko 160KB) samo sada ne znam da li da ga kupim = 79$ ili da se pomolim za neki serial 🙂

Zelim da pravim tutorijale za koriscenje nekog softvera (pa PDF u mom slucaju 🙂 ) , i .swf bi bilo idealno resenje...ali otom potom. Hvala na svim prelozima! Poz, Kiwy :wave;

Nazad
Vrh Dno