Zavrsio sam je danas. Spada u klasu horora "vristao sam od straha kao mala devojcica".
mnemonik je napisao(la):
Skinuo sam demo i igrao 15 minuta i smorio se...
Ma dosadna je samo tih 15 minuta dok se ne raspakujes
Cela igra se desava u jednoj praznoj, usamljenoj bogataskoj kuci negde na engleskom "selu". U pitanju je suptilan horor, ali samo u pogledu metoda iznosenja uzasa. U odnosu na fps-ove strah je drugaciji, nema adrenalina, nema skakanja u stolici, samo ogoljen uzas koji vam tera dushu da jeca :d
Igranje nocu je nepodnosljivo neprijatno, gotovo mazohisticki, pa sam je igrao uglavnom danju

Najgore sto moze da vam se desi je da nocu igrate deo igre koji se desava nocu. Kod, po mom misljenju, najjezivije scene u igri potpuno sam se oduzeo od straha, *bukvalno* sam osecao kako mi se svaka vlas kose dize uvis dok mi skalp trne. Sedeo sam cutke, uzas me sledio...A imao sam drustvo, bila mi je tu devojka. Da sam bio sam verovatno bih vristao kao mala devojcica :d
Grafika nije nista posebno, nije losa, ali je to potpuno nebitno. Ne volim nesto posebno p&c avanture, dosadne su mi, spore, staticne, ali ovu preporucujem. Nije dugacka, nije teska, ponekad mozete da se zabodete na nekom mestu, uglavnom jer vam promakne da uocite neki detalj, ali mozete skinuti resenje igre, i pogledati ga samo kada vas smori da bauljate i trazite sta dalje da radite.