Šta je novo?

SciFi Games Suggestions

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Igra mi se nesto sto je vezano za SciFi, a da nema veze sa StarWars i StarTrek igrama.

Nesto tipa Microsoftov Freelancer i slicno. :)

FPS mi se ne igra. :)
Strategije, takodje ne bih.
Ostalo bi moglo. :)

I Dark Horizont je na taj fazon.

Independence War 2 - Edge Of Chaos

jedna od najboljih igara koje sam igrao

Hvala puno na odgovorima!

Dark Horizon - na Gamespotu je ocenjen ocajno. Tako da cu ga zaobici, ili poslednjeg probati.

IW2 - EoC izgleda kao neverovatno dobra igra. Ima ocenu od 8.9 sto je za mene odlicna preporuka.

Ajd i ovaj DS1 cu da probam. ;)

izasao novi X3 juce, pa probaj i njega

ili eve-online ako hoces mmo igru

Ja bih ti preporucio Freespace 2. Darkstar One, iako lici na Freelancera, mi je bio jedan od najvecih smorova sto sam ikad igrao (za razliku od Freelancera) :)

E da, ako hoces jednu opustenu svemirsku pucacinu (znaci bez neke posebne price/glume), a da lepo izgleda i radi, preporucujem ti Space Interceptor: Project Freedom. Jeste da je kratka, ali meni se svidja (npr, mozes da rokas i gradjevine i vozila na planetama, ne samo u svemiru).

Poslednja izmena:
Nemanja, Mass Effect je upravo ono što tebi treba ;)

Independence War 2 - Edge Of Chaos

jedna od najboljih igara koje sam igrao

Jel to ona od pre dosta godina (7-8)? Jel to uopšte može da se pokrene sad? :) Mislim da sam igrao prvi deo i bila je sjajna tada.

@sirNemanjapro- nemam na žalost ništa drugo da preporučim od ovoga što je već spominjano. Baš fali jedan (ili više ;)) space shooter, sa dobrom grafikom, pričom, atmosferom itd.

E da, imas i Tarr Chronicles :)

Polako ljudi! :) Treba mi 10mbit link da poskidam sve .iso fajlove. :D
Ovaj Mass Effect mi deluje poprilicno dobro, samo da ne naprave film od njega. :)
Mada 7.2Gb... Potrajace dok se skine.

Independence War 2: The Edge of Chaos

Top 3 moje večne liste :)

Space Rangers 2... Taman da se uhodas dok ne izadje exp pack

Polako ljudi! :) Treba mi 10mbit link da poskidam sve .iso fajlove. :D
Ovaj Mass Effect mi deluje poprilicno dobro, samo da ne naprave film od njega. :)
Mada 7.2Gb... Potrajace dok se skine.

odushevicesh se kad saznash da je Mass Effect inspirisan StarGate Franshizom :p

ne znam da li ti uopshte pada napamet, ali znam dva lika koji igraju Eve Online, i mogu bez problema da kazem da njih dvojica imaju goru bolest od WoW-a :)

:zgran:

Igra nema apsolutno nikakve veze sa tom glupom serijom :p

onda ochigledno nisi gledao stargate -

1. Ancients - Protheans : drevna rasa koja je ostavila brdo tehnologije, ali su odavno izumrli)

2. Stargate - Mass Relays : i jedni i drugi omogucavaju putovanja kroz galaksiju Mlechnog Puta, takodje dizajnirani od strane drevne izumrle rase.

3. Atlantis - Citadel : grad koji lebdi kroz svemir, napravljen od strane drevnih.

4. John Shepard -John Shepard : ako ovo nije deovoljan dokaz (executive oficier na Normandy se zove isto kao i glavni lik u SG: Atlantis) e onda ne znam shta je.

ochigledno je da j neko u BioWare-u ili MS-u odushevljen Stargate-om.

Ali serija je i dalje glupa :p.

A jel' ti nije palo na pamet da su za Stargate zapravo pomažnjavali gomilu ideja koje su se odavno pojavljivale u SF filmovima/knjigama?
Uostalom, kao što je Filipenko svojevremeno primetio, Mass Effect po settingu najviše podseća na Babylon 5.

Uf, ne dirajte mi stargate. Ukusi su razliciti. Meni je npr. star trek za :vomit: , a opet ga vecina voli, pa se ne mesam.

onda ochigledno nisi gledao stargate

Gledao sam ono što je kod nas bilo na TVu, par epizoda sa neta i na osnovu toga sam rekao ono što sam rekao, ali ako je sve ovo tačno, onda prihvatam odgovor ;)

Mada, igra dosta podseća na Babylon 5 što se tiče glavne priče.

LM, igra je sjajna. Odličan SF RPG koji samo sa KOTORom može da se poredi.

Sad ne znam da li cu da igram MassEffect, kad je Igor sve prepricao, bem ga trtljiva... :d

Ma igraj bre! Neces se pokajati.

tačno! JA skinuo svih 7.xx GB i igram se ko blesav!

Super grafika, dopada mi se igra.

Ja bih pre rekao da je slična sa igrom KOTOR2 .... ili sa Oblivionom (u sci-fi verziji, naravno)

:type:

Mass Effect je kod mene toliko bagovit da se pitam da li mogu da nastavim da ga igram. Zvučna nije podržana, pa problemi u igri zbog toga što BioWare je napravio neku zvrčku sa karticama da ne mogu određene ATi i nVidia kartice da rade, odnosno oni preporučuju da se izbegavaju.

Dobijao sam GPF na početku, čak da je igra korumpirana (i posle država kriva, kad nam uvaljuju loš software :D), i često se zamrzne.

Ako neko ima univerzalno rešenje za ovo, sem kupovine X360 neka kaže, molim ga...

Uh, ne znam, mom bratu na 7300GT na minimumima, ja sam podesio, i igra radi, bez problema sa zvukom .. preporuchio bih ti da reshenje potrazish na masseffect.bioware.com, tamo se ljudi zale na bukvalno sve, a dokoni dobri ljudi im reshavaju, pa bi problem sa GPU-om i podrshkom trebalo lako da se nadje ...

Vrh Dno