Šta je novo?

SC3 pod vistom

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
nesto sam pozeleo da odigram opet ovaj,po meni najbolji,deo sc serijala.
e sad,bile su ranije price da starforce nece raditi pod vistom.naravno,ovo nema nikakve veze sa piraterijom.e sad pitanje,da li je neko uspeo da instalira neku sf igru pod vistom?
nebitno je da li je original ili narodna verzija.verovatno bi se sve isto odigralo u oba slucaja.
meni se ne desava nista kada pokrenem igru.nebitno da li sam ranije primenio ono ili da igram preko cupanja kablova bez onoga.(ako moderatori misli da je ovaj deo neprikladan,neka ga obrisu,ali neka ne brisu ceo post).dakle, nema nikakve poruke.
cak je ovo i prva igra za koju sam primetio da ima svoju ikonicu u games folderu.

dakle,jel ima nekog leka?pretpostavljam da nema jos uvek drajvera za SF koji rade pod vistom.
ali opet nisam dobio nikakvu poruku pri instalaciji...stvarno nemam ideju sta da radim,i ne znam da li ima nekog lika ovome.
ajde,probacu ja malo da googlam,pa ako nadjem nesto javljam.ali ipak sam hteo da otvorim zaseban topic,posto je ovo jedan od ozbiljnijih problema viste.

Postoji ispravan no-cd za patch 1.05 koji uklanja starforce, a možeš ga naći na onom sajtu o kome mi ništa ne znamo.
Inače starforce ne radi na Visti tako da je jedini način igranje sa nocd-jem.

pa probao sam sa gore pomenutim patchom i nocdom,ali ne ide.
ne znam,mozda negde gresim (mada ne verujem).probacu jos jednom da instaliram.
prvi put kada sam igrao imao sam original tako da se nisam mnogo petljao sa zastitom.ali postupak je izuzetno jednostavan,tako da ipak ne bi trebalo da gresim.
ajde,probacu jos jednom da instaliram pa javljam sta je bilo.

ups,izgleda da sam se ja ipak malo zezno.pri 'radjenju zle radnje' nisam skinuo drugi deo.
sada je sve u redu.
tek sada vidim koliko je ovaj deo bolji od cetvorke.neverovatno je koliko bolje radi i lepse izgleda na ovoj mojoj jadnoj konfi...
u svakom slucaju,hvala.

Nazad
Vrh Dno