Šta je novo?

SBB WiFi zona ??

nesa07

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poena
260
Koristim FlatHome postpaid standard paket i pokusavam da se registrujem na MOJ SBB da bi dobio sifru za logovanje u SBB WiFi zoni ali nikako nece da me registruje. U cemu je problem!!!

Kao da se "registrujes" na Moj SBB? Za home.sbb.rs treba da su ti oni dali user/pass, i taj isti user/pass se koristi za Wifi zonu (barem sam ja njega koristio)

Kao da se "registrujes" na Moj SBB? Za home.sbb.rs treba da su ti oni dali user/pass, i taj isti user/pass se koristi za Wifi zonu (barem sam ja njega koristio)

Ti mi pominjes da su ti dali user/pass, jer verovatno imas WiFi ruter (koji si dobio od njih) a j a to nemam nisam vezao ugovor na 2god pa da mi daju i rooter.

@nesa07 Obrati pažnju na sledeći deo teksta:

Registracija se može obaviti samo sa SBB mreže, sa lokacije (adrese) koja se nalazi u Vašem SBB ugovoru.

MojSBB

"Moj SBB" je Vaša lična karta za pristup svim naprednim servisima SBB-a, kao što su SBB WiFi Zona, HBO GO i fantastični D3 GO i istovremeno, služi za zaštitu od neovlašćenog korišćenja SBB servisa na koje ste pretplaćeni.

Opet je najbolje sa SBB-om i njihovom tehničkom podrškom da rešiš ako ti je problem konstantan tj. ne dozvoljava ti registraciju pa vidi gde je zapelo, dali je kod tebe ili njih... :)

Poslednja izmena:
Ti mi pominjes da su ti dali user/pass, jer verovatno imas WiFi ruter (koji si dobio od njih) a j a to nemam nisam vezao ugovor na 2god pa da mi daju i rooter.

Pa user/pass ti vazi samo dok imas SBB net.
Daju ga svima, ja sam ga imao i kad nisam potpisivao nikakav ugovor (doduse to bez ugovora nije bilo vec 4+ godine). Nema veze sa Wifi-em, ja nemam wifi kod njih, imam obican ugovor na godinu dana.

Hvala svima resio sam problem jednostavno nije hteo da primi registraciju i posle vise puta pokusaja je proslo. Zasto nije hteo pojma nemam ali sam se registrovao. Pozdrav svima.

Nazad
Vrh Dno