Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koristim FlatHome postpaid standard paket i pokusavam da se registrujem na MOJ SBB da bi dobio sifru za logovanje u SBB WiFi zoni ali nikako nece da me registruje. U cemu je problem!!!
Kao da se "registrujes" na Moj SBB? Za home.sbb.rs treba da su ti oni dali user/pass, i taj isti user/pass se koristi za Wifi zonu (barem sam ja njega koristio)
Kao da se "registrujes" na Moj SBB? Za home.sbb.rs treba da su ti oni dali user/pass, i taj isti user/pass se koristi za Wifi zonu (barem sam ja njega koristio)
Ti mi pominjes da su ti dali user/pass, jer verovatno imas WiFi ruter (koji si dobio od njih) a j a to nemam nisam vezao ugovor na 2god pa da mi daju i rooter.
"Moj SBB" je Vaša lična karta za pristup svim naprednim servisima SBB-a, kao što su SBB WiFi Zona, HBO GO i fantastični D3 GO i istovremeno, služi za zaštitu od neovlašćenog korišćenja SBB servisa na koje ste pretplaćeni.
Opet je najbolje sa SBB-om i njihovom tehničkom podrškom da rešiš ako ti je problem konstantan tj. ne dozvoljava ti registraciju pa vidi gde je zapelo, dali je kod tebe ili njih...
Ti mi pominjes da su ti dali user/pass, jer verovatno imas WiFi ruter (koji si dobio od njih) a j a to nemam nisam vezao ugovor na 2god pa da mi daju i rooter.
Pa user/pass ti vazi samo dok imas SBB net.
Daju ga svima, ja sam ga imao i kad nisam potpisivao nikakav ugovor (doduse to bez ugovora nije bilo vec 4+ godine). Nema veze sa Wifi-em, ja nemam wifi kod njih, imam obican ugovor na godinu dana.
Hvala svima resio sam problem jednostavno nije hteo da primi registraciju i posle vise puta pokusaja je proslo. Zasto nije hteo pojma nemam ali sam se registrovao. Pozdrav svima.