acdc je napisao(la):Nisu se nešto pretrgli sa pojeftinjenjem s obzirom da pola ljudi koristi najviše lokal.
Kod mene je lokal bio 512/512 i za to sam plaćao 1500din mesečno, to je bio onaj flat home 128/64. Sada za 1430din dobijem lokal 512/384.:smash: :whip:
Meni lokal bio 512/512 i ništa mi nije bilo jasno kada su se ljudi žalili da su im oborili lokal.E sad nisam siguran za poslednjih mesec dva možda su tada nešto promenili pa sam se istripovao da je sve isto.:wall: :cigar:Mrki Jovica je napisao(la):Mislim da si to nesto pobrkao. Jeste, ranije je bio svima lokal 512/512, a onda su usledila obecanja o lokalu od 1 megabit, da bi posle toga "privremeno" smanjili lokal na 512/384, i tako stoji jos odavno. Tako da si ti placao 1500 mesecno za 128/64 i 512/384 u lokalu. Doduse, posto najcesce u lokalu skidas od vise njih, to verovatno nisi primetio, pa si ziveo u iluziji da imas 512/512. :d
Lokal nije veliki, nego ogroman plus.:wave:IzNoGooD je napisao(la):ma napravishe od tog lokala famu. jeste veliki plus, ali samo da se ne pretvori se u lokalnu mrezhu....
acdc je napisao(la):Meni lokal bio 512/512 i ništa mi nije bilo jasno kada su se ljudi žalili da su im oborili lokal.E sad nisam siguran za poslednjih mesec dva možda su tada nešto promenili pa sam se istripovao da je sve isto.:wall: :cigar:
djsp je napisao(la):Svaka cast sbb-u na pojeftinjenju......a bogami i na kvalitetu usluga,barem za sada .Samo jos da malo srede ping i bice extra.
acdc je napisao(la):Lokal nije veliki, nego ogroman plus.:wave:![]()
Heh, ti si jos i dobar, ja sam uplatio dan pre pojeftinjenja :wall:IzNoGooD je napisao(la):i to nedelju dana poshto sam ja uplatio po starim cenama... pih
ne razumem bas... pa placas uslugu koju ti pruzaju, a to je odredjena kombinacija lokala i interneta. Sa druge strane, ima i ADSL, koji pruza samo usluge interneta, ako te interesuje iskljucivo to, onda bolje pogledaj sta oni mogu da ti pruze.IzNoGooD je napisao(la):koliko je meni poznato, ja placam internet i to mi je najbitnije u celoj prici. znaci, lokal je samo veliki plus, ali dzhaba ti lokal ako ti spoljni net ne radi kako treba.
Važi za sve korisnike SBBa. Ali ne savetujem korišćenje lokala onima koji plaćaju postpaid.velko je napisao(la):da li lokal vazi za poslovne korisnike?
i usput ako neko moze da mi posalje pm sta i kako treba podesiti u dc++...
Mrki Jovica je napisao(la):@momsab cekaj, ja znam samo za Elite, koji to jos hub postoji u lokalu? I koji torrenti postoje u lokalu? Znam za Elite United Crew Torrent
samo sam hteo da napomenem da ce SBB napraviti los potez ako zbog ponude Lokala unisti spoljni net, tj. plasim se da ce ljudi preopteretiti lokal i izazvati pucanje spoljnog neta (sto se vec ranije desavalo).Mrki Jovica je napisao(la):ne razumem bas... pa placas uslugu koju ti pruzaju, a to je odredjena kombinacija lokala i interneta. Sa druge strane, ima i ADSL, koji pruza samo usluge interneta, ako te interesuje iskljucivo to, onda bolje pogledaj sta oni mogu da ti pruze.
IzNoGooD je napisao(la):samo sam hteo da napomenem da ce SBB napraviti los potez ako zbog ponude Lokala unisti spoljni net, tj. plasim se da ce ljudi preopteretiti lokal i izazvati pucanje spoljnog neta (sto se vec ranije desavalo).
zasto je uopste SBB i ponudio lokal? pa zato sto su uvodjenjem lokala drasticno smanjili potrebu SBBa da kupuje link od Telekoma. sada ce svi da jure lokal mega/giga brzine, al` ce da se stisnu za spoljni net.
i, uostalom, gde sam ja spomenuo ADSL?!?!
kada se vec teramo, a sto mi ne ponude 512/256 spoljnog neta i lokal 128/64 za 1430din ili josh bolje 768/384 sa lokalom 128/64 za 1830dinara...
dakle, ostajem pri mom misljenju da je lokal samo dodatna usluga, koja uvek moze biti ukinuta, zar ne?
babac je napisao(la):ej dali je "lokal" kada korisnici seruju svoje fajlove pa ti od njih mozes da preuzimas preko DC++ ??
IzNoGooD je napisao(la):samo sam hteo da napomenem da ce SBB napraviti los potez ako zbog ponude Lokala unisti spoljni net, tj. plasim se da ce ljudi preopteretiti lokal i izazvati pucanje spoljnog neta (sto se vec ranije desavalo).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari