Teras
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.08.2008
- Poena
- 319
Kao sto naslov kaze muku mucim sa SBB-ovim internetom vise od mesec dana. Najpre je poceo da zeza samo u vecernjim casovima a kako je vreme prolazilo to se prosirilo i na vecinu dana, jedino radi normalno od recimo 6h ujutro pa do 12h i onda pingovi pocinju da skacu. Serviseri su dolazili vise puta, menjali konektore, kacili mi modem direktno na kutiju, izmenjali sve zive kablove u kraju, izmenjali sve pojacivace i nista. Zalio sam se mnogo puta na njihovom sajtu i prijavio da UPSTREAM ima QPSK modulaciju i danas se napokon modulacija prebacila u 16QAM (znaci i to su resili) medjutim problem je i dalje ostao. Jako je cudno da cak i kada mi racunar ne vuce nista sa neta pa cak i kada je ugasen one lampice za sent i receive podataka blinkaju ko lude kao da mi neko krade protok, dok u jutarnjim casovima to ne rade kada internet funkcionise normalno.
Ako je iko imao slicnih problema ili ako iko ima neku ideju o cemu se radi molim vas pomagajte.
9mbit paket
Ako je iko imao slicnih problema ili ako iko ima neku ideju o cemu se radi molim vas pomagajte.