Igvan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2002
- Poena
- 620
Dakle koristim prepaid paket(550MB) kod SBB-a na poslu i to mi je sasvim dovoljno za 2 meseca (samo surf i mail). Medutim, sad je paket otisao za 20 dana a aktivnosti su bile iste kao i ranije...
Instalirao sam DU Meter jer mi je bila sumljiva potrosnja i primetio da sve vreme ide protok oko 3KB/s. S druge strane Net Limiter i Windows ne registruju nista.
Nod32 sa najsvezijim definicijama ne prijavljuje nista.
Najcudnije je to da kada je paket istrosen DU Meter je nastavio da meri protok!?
Ne bi verovao ja DU Metru ali povecanu potrosnju vidim i na SBB statistici za moj nalog.
Zvao sam ih, ali nema vajde...
Interesantno je i to, da kada se povezem na NET preko dial-up modema protoka nema.
Imate ideju?
Instalirao sam DU Meter jer mi je bila sumljiva potrosnja i primetio da sve vreme ide protok oko 3KB/s. S druge strane Net Limiter i Windows ne registruju nista.
Nod32 sa najsvezijim definicijama ne prijavljuje nista.
Najcudnije je to da kada je paket istrosen DU Meter je nastavio da meri protok!?
Ne bi verovao ja DU Metru ali povecanu potrosnju vidim i na SBB statistici za moj nalog.
Zvao sam ih, ali nema vajde...
Interesantno je i to, da kada se povezem na NET preko dial-up modema protoka nema.
Imate ideju?