Šta je novo?

sbb - postpaid

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Da li neko koristi ovaj paket ?

Ko ima firmu tj. pravno je lice deluje mi moze da bude dobro resenje.
0.85din po MB nije tako skupo, a 1024kB/sec je bas fina brzina. Podrazumeva se da se net ne koristi za DL, torrente i slicne potrosace.
Za web/mail/voip meni se ovo cini cak i povoljnim, posebno zato sto se PDV odbija garantovano a i osnovica se moze ubaciti u troskove pa i to ispada jeftinije.

Misljenje drugih, posebno ako ima neko da koristi ovo.

Pozdrav!

Jedan moj prijatelj koristi ovaj paket, surf/mail primena. Potroshi obichno 2 dopune mesechno. To je oko 1200 din. Kaze da mu odgovara, koshta manje nego 128 flat, a sve je dosta brze.

@nickaname: to je prepaid, a covek pita za postpaid :)

@Sasa
Sto se tice tog sbb postpaid-a, sasvim sam zadovoljan, brzina je uvek izmedju 750 Kbps i 1 Mbps i da mislim da je to najpovoljenije u nasoj zemlji za tu brzinu a uz to i najkvalitetnije. Mada samo da napomenem, mozda nisi primetio minimalni protok je 4 GB tj. cena 3.400 din, dakle ako ne potrosis nista ili bilo sta manje od 4GB ipak moras da platis taj minimum 3.400 din.

Vid... My bad.... Brishi Sasa

Skapirao sam da je minimum 4GB, ali nije frka, taman toliko sam vukao kada sam bio na WiFi 128kbps, ovako bi bilo verovatno i vise obzirom da je mnogo brze, ali ponavljam, ovako se placa fakturom (ko ima firmu zna koliko ovo znaci), taj trosak je priznat od strane poreskog kao trosak a 18% PDV-a koji se placa i koji je u tih 3400dinara se odbija od naplacenog poreza.
To u praksi ispada jeftinije nego da placam 2k dinara kesa nesto, a ovo je ipak 1Mb/sec i solidnih 4GB, ne planiram mnogo vise od toga da potrosim.

Pozdrav!

Ja ga koristim i veoma sam zadovoljan. Sada je 2Mbps! Za godinu i po korišćenja nikada nisam imao nikakvih problema. Skinem oko 6-7GB mesečno što nije neki izdatak za udobnost koja se dobije, računaj da dobiješ džabe kablovsku TV i hosting, doduše light ali većini firmi je i to dovoljno.

Otkad je to 2 Mbps? U firmi mi je taj internet pa ne mogu sad to da proverim mada koliko ja znam ne moze da prodje kroz obican koaksijalni kabl vise od 700-1000 Kbps, jedino ako ide opticki kabl do tebe bi moglo da bude 2 Mbps.

Neznam od kad tačno ali jedno 3-4 meseca sigurno. Na njihovom sajtu i dalje piše 1Mbps ali sam čuo od još nekoliko ljudi da je i kod njih 2Mbps.
I naravno običan koaksijalni kabl.
Bilo bi glupo da ih zovem da reklamiram :d

Postpaid paket je konfigurisan za brzine 2Mbit/sec download i 1Mbit/sec upload plus isto toliko za lokal, sto je normalno jer sbb-u je u interesu da se potrosi sto vise.

Nazad
Vrh Dno