Šta je novo?

SBB - Pitanje?

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Vidim na sajtu SBB-a da nude priključenje novim korisnicima za 1 din. Ali ja nisam baš blizu nekoga ko ima SBB kablovsku i net, a vidim i ovu rečenicu:

"Ako želite da postanete korisnik SBB-a, a Vaša kuća nije u blizini SBB mreže, možete ostvariti čak 50% popusta na priključnu taksu od 9.900,00 dinara, ukoliko se odlučite za neku od gore ponuđenih opcija."

E sad, da li neko zna, koliko je to "niste u blizini"?
Pošto ja živim u kući, a zasigurno znam da zgrade koje imaju SBB su na jedno 400-500m vazdušnom linijom od mene (možda ima i nekih koje su bliže, ali ja za to ne znam :()

Ovo bi za mene bio spas, pošto sada koristim wireless (1,5Mbit) i glupavi TotalTV koji na svaku grmljavinu, oluju, sneg, kišu, sunce, lepo vreme itd. gubi signal :D

A da, zvao sam danas korisnički servis i rekli su mi da moraju da provere tehniče mogućnosti, pa će mi se javiti...pitanje sam postavio samo da znam da li mi vredi da se nadam ili ne :)

Pozzz:wave:

400-500m nije baš blizu da bi se njima isplatilo ukoliko si ti jedan jedini... Ukoliko nije bliže od toga, a ti si "usamljen korisnik", mislim da su male šanse.

Znatno bi se povećale kad bi i neki tvoj bliži komšija tražio SBB priključak...

Ako je pak njihova instalacija već došla na 100-nak metara od tebe, možeš da računaš da ćeš dobiti priključak, uz manje ili više čekanja.

400-500m nije baš blizu da bi se njima isplatilo ukoliko si ti jedan jedini... Ukoliko nije bliže od toga, a ti si "usamljen korisnik", mislim da su male šanse.

Znatno bi se povećale kad bi i neki tvoj bliži komšija tražio SBB priključak...

Ako je pak njihova instalacija već došla na 100-nak metara od tebe, možeš da računaš da ćeš dobiti priključak, uz manje ili više čekanja.

OK. Hvala na odgovoru, videćemo šta će zvanično javiti.

Jel zna neko koliko im treba da odgovore na zahtev, ili da ih smaram za odgovor :S: ?

Još jedno pitanje u vezi SBB-a. Interesuje me u vezi ovog upload boostera, piše 900 din mesec dana i da se njmanje može koristiti 10 dana. Jel to znači da ako isključim booster posle deset dana da ću manje da platim ili kako ti ide?

@Bishop
ostavi link ovde sa sbb stranice gde si video to za prikljucak sto si stavio pod navodnike u prvom postu, trazim tamo na njihovom sajtu ali ne mogu da nadjem.

Sad si se setio da uvodiš, bilo je uvođenje 1 dinar. Čovek je sam u ulici uveo i dali mu za 1 dinar pošto je bio jako ubedljiv :).

Ne bih ja dušu prodavao tom đavolu ako ne moram. Vratih se na ADSL i to me izašlo čak i jeftinije, samo što sam morao da iskeširam odma

Vrh Dno