Šta je novo?

SBB pitanje, nov ugovor na adresi gde vec ima SBB

Solesoslav

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
535
Cimer i ja zelimo da uzmemo vecu brzinu neta, ali zelimo da iskoristimo pogodnost za 2 meseca za 1 dinar, kao i to da dobijemo novu opremu. Ove pogodnosti ne mozemo da dobijemo ako produzimo ugovor, pa zelimo da ukinemo ugovor i da podpisemo novi. Na svu srecu ugovor je na ime cimerovog starijeg brata(cimerov je stan), pa bi onda novi ugovor podpisao cimer na njegovo ime.

Kakva je procedura oko ukidanja ugovora i vracanje opreme? Jel trebamo i kablove da vracamo i jel treba uredjaji u originalnim kutijama da budu?

Тешко да ће то да прође, иначе би сви на две године мењали носиоца уговора, са сестре на брата па на родитеље да би се добио попуст. СББ има змије у џеповима и не верујем да ће да пристану.

Тешко да ће то да прође, иначе би сви на две године мењали носиоца уговора, са сестре на брата па на родитеље да би се добио попуст. СББ има змије у џеповима и не верујем да ће да пристану.

Ne razumem sta nema da pristanu. Ako treba bice na moje ime.

Cimer i ja zelimo da uzmemo vecu brzinu neta, ali zelimo da iskoristimo pogodnost za 2 meseca za 1 dinar, kao i to da dobijemo novu opremu. Ove pogodnosti ne mozemo da dobijemo ako produzimo ugovor, pa zelimo da ukinemo ugovor i da podpisemo novi. Na svu srecu ugovor je na ime cimerovog starijeg brata(cimerov je stan), pa bi onda novi ugovor podpisao cimer na njegovo ime.

Kakva je procedura oko ukidanja ugovora i vracanje opreme? Jel trebamo i kablove da vracamo i jel treba uredjaji u originalnim kutijama da budu?

Meni je to radnik sam ponudio u sbb-ovoj poslovnici da uzmem novi ugovor na svoje ime i da dobijem popust na 6 meseci za 1 dinar,naravno rekao je da bi u tom slucaju morao da vratim stari modem.

Ja sam tako uradio u telekomu,za nove korisnike 6 meseci gratis,otkazao,supruga potpisala novi ugovor,i ne vidim razloga da tako ne moze I kod sbb a.

Ako je sve tako jednostavno, zasto to i ne uradite, nego se raspitujete po forumima?

Sto se tice vracanja opreme, vratite sve sto ste dobili osim koaksijalnog kabla - tako ste sigurni da vas nece odbiti zbog nedostatka opreme, ili vam nesto naplatiti.

Pozdrav

Ne razumem sta nema da pristanu. Ako treba bice na moje ime.
СББ поред имена на које се води уговор пази и на адресу и нови уговор на постојећој се рачуна као продужење. Телеком и многи други сваки нови уговор рачунају као уговор новог корисника док СББ, као што сам рекао, има змије у џеповима и мислим да чак негде и пише да уговор у истом објекту, осим ако је баш променио власника а не станара, не може да се рачуна као нови и да добије попусте. Иначе би свако увек склапао уговор са другим именом и увек имао све попусте.
То код СББ-а не пије воду.

Једина промена је то што су ми јесенас рекли да после 6 месеци од раскида уговора могу да ме рачунају као новог и да онда могу да добијем попусте. How yes no, имам много бољу понуду да бих се враћао тамо где старе кориснике не поштују.

Si probao, pa znas da ne pije vodu?

Pre neku godinu je moglo sigurno, znam lika koji je to uradio. Posle je bio problem da su uveli placanje za opremu, pa se jedno vreme nije isplatila ova akrobacija.

Trenutno ne znam kako stvari stoje, al mislim da je jedan poznanik to radio pre neki mesec. Probacu da ga iscimam za njegovo iskustvo. Mislim da mu je jedini problem bio da udje u dil sa monterom, kako bi mu ovaj doneo opremu za dan ili dva, a ne da ceka 2,3 nedelje za ponovno ukljucenje.

Ja sam, doduse pre 4-5 godina kod SBBa bez problema uzeo novi ugovor na svoje ime, da bi imao te povoljnosti. (tada je moglo na godinu dana srecom)

Zar sada SBB nema slicne pogodnosti za stare korisnike? Koji pilicari..

@dijabolik, sta je to imalo 6 meseci u Telekomu? IPTV?

Ja sam, doduse pre 4-5 godina kod SBBa bez problema uzeo novi ugovor na svoje ime, da bi imao te povoljnosti. (tada je moglo na godinu dana srecom)

Zar sada SBB nema slicne pogodnosti za stare korisnike? Koji pilicari..

@dijabolik, sta je to imalo 6 meseci u Telekomu? IPTV?

m:ts TV (6 meseci po 1 dinar) = prosek 851,25 din./mesečno
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1446

Net 50 (5 meseci po 1 dinar) = prosek 1.425 din./mesečno
https://www.mts.rs/privatni/internet/kucni-internet/internet-paketi

Poslednja izmena:
Si probao, pa znas da ne pije vodu?
То је ваљда општепознат детаљ за СББ кориснике. Многи су пробали и нису добили, ја сам раскинуо уговор пре три месеца и рекли су ми да могу после пола године да дођем и да ћу да добијем повољне услове као нов корисник. Нико није помињао другог корисника ... а колико знам, уговор може да се потпише уз сагласност власника тако да ће он увек да буде у причи.
Наравно, постоји могућност да се заврне уз нечију помоћ али је ово такорећи званична информација са СББ форума а могуће и да на сајту стоји тако нешто.
Свеједно, не занимају ме пошто имам нову бољу понуду.

Nista od toga ne zahteva da budes nov korisnik, doduse.
A pada mi na pamet IPTV jer je mozda uzeo 2 meseca gratis, otkazao, pa uzeo ovih novih 6 meseci po dinar.

Samo IPTV samo uzeo na drugoj adresi,gde ga imam godinama bez ugovora.Akcija 6 meseci je samo za nove korisnike,ko je bez ugovora ne moze da uzme ovu akciju.

Cudno, kod Telekoma nikada nije bilo problema oko toga! (ako nisi pod UO)

Nazad
Vrh Dno