Šta je novo?

SBB lokal preko light paketa...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Da li neko zna bilo kakav nacin da se pristupi lokalu SBB-a, elitovom hub-u preko ovog djavola...

Mislim nije mi jasno zasto to ne dozvoljavaju, kada je to normalno...kao recimo na wireless-u...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

CamBieL je napisao(la):
Da li neko zna bilo kakav nacin da se pristupi lokalu SBB-a, elitovom hub-u preko ovog djavola...

Mislim nije mi jasno zasto to ne dozvoljavaju, kada je to normalno...kao recimo na wireless-u...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Koliko znam ne postoji. Razlog je jasan, jer bi u suprotnom vecina uplacivala flat-light umesto flat, a njima bi pala zarada. Kad konkurencija to bude imala, dace i oni.... eh ta magicna rec, "konkurencija"...

Poslednja izmena:
Ma, nije mi jasno, jer ljudi koji bi placali full oni bi i dalje imali, recimo torent privilegiju :)
sto nije malo...

CamBieL je napisao(la):
Ma, nije mi jasno, jer ljudi koji bi placali full oni bi i dalje imali, recimo torent privilegiju :)
sto nije malo...

Koji ce ti moj torent privilegija kada sve manje vise imas na lokalu? A i sto nema, lepo pitas pa ce neko vec iskopati i postaviti.

ni kod babe nema dzhabe...

ja sam po ovom pitanju veoma ostrashtjen, jer sto da ja placam 2000din i skidam sve i svasta i to okachim na lokal, a ti platis 1000din i to sve lepo dobijesh na tacni... i onda ja kazhem, sto da ja budem budala, pa i ja uplatim 1000din i tako za mesec dana svi na Lite paketu i posle 2 meseca svi od svih poskidali... i mrtvilo...

ako oces lokal, a ti uplati prepaid, postpaid, biznis ili home... a za mail i surf eto ti Lite...

uostalom, imash SBBov forum, pa se tamo oglashavaj, a ne da smaramo ljude na benchu..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno