Pisao sam u generalnoj sbb temi i postavio slike. D3 dekoder star 20 dana, posle 10 dana počeo da ima samo sliku, ton ne, svaki put sam morao da gasim na dugme dokodera i palim da bih dobio zvuk i sliku (a taman se zavališ u krevet, a onda ustajanje da ugasiš/upališ dekoder na dugme), na kraju je zakucao sa porukom setup. Njihova podrša telefonom kaže da imam loš signal i da neće da se učita softver, dođe njihov radnik i kaže da imam odličan signal 80%, kaže njihov radnik na terenu tebi bi radio i na 40%. Kažem mu šta sam sve isprobao, odmah izvadi nov d3 isti takav i postavi bez razmišljanja, krene sve ok i prođe i ponovo setup greška. Bitno da je on meni ostavio nov dekoder koji ne radi i revers da me zadužio. Tatako sam se vijao sa njima nedelju dana dok nisu doneli treći i četvrti... na kraju su se izrekli da je do njih i softverski problem u dekoderu (njihova softverska podrška popravi jedan problem, ali stvori dva nova, ako teba da ih citiram). Vrhunac je što su mi ostavili ponovo dekoder koji navodno radi, ali ne može da se aktivira jer uveče nema nikog ko radi aktivaciju, onda su zaboravili da aktiviraju u bazi... znači, Španska serija.