IzNoGooD je napisao(la):za svakodnevnu, obichnu upotrebu odlichno reshenje. postoje dobri i loshi periodi, i zavise od lokacija, chvorova, shumova.
omnik je napisao(la):Kod mene sljaka fino, posebno od kad su uveli javne adrese!
Lokacija Beograd/Bulbulder
deky je napisao(la):Upravo to, recimo na poslu kod mene (na 3 lokacije) sbb na 2 lokacije radi sasvim dobro, ali recimo na 3. (kod kalenic pijace) radi katastrofa, uvek je nesto na gurku, bukvalno svakih 5-6 dana, moram da zovem teh. podrsku i da "pregovaram" sa njima, te su neki radovi u toku, te imaju los signal u tom delu
grada te ovo te ono.... tako da su utisci poprilicno pomesani, dok recimo na dorcolu i kod rts-a sve radi stvarno savrseno..... eto tako, ne verujem da sam
pomogao , verovatno sam vise zbunio ljude, ali poenta price je da sve zavisi
kako te potrefi, nekad je extra ,a nekad..... pa ne bas![]()
Ako sam te dobro razumeo, hoćeš da uzmeš (kupiš) modem?????????? Nemoj, jer ga oni daju na korišćenje.gacesai je napisao(la):Ja sam u Baje Sekulica, do moje bandere jos nije stigla kablovska, ali rekli su mi cim budem imao signal da treba samo modem da uzmem i to je to. VErovatno zavisi koji deo Baje Sekulica, ja sam kod Masinske skole. Jel ima neko uopste u Baje Sekulica sbb net?
outlaw je napisao(la):Da ne otvaram novu temu: da li je zagarantovana brzina protoka ispoštovana kod prepaid paketa? U pitanju je "garantovanih" 512 Kb/s.
Ako jeste, bolje mi je da uzmem to (npr. paket od 2,2Mb, meni sasvim dovoljno) nego Flat256...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari