Šta je novo?

Sbb kablovska

high

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2010
Poena
154
Pozdrav

Korisnik sam Sbb kablovske televizije i interneta i imam problema sa slikom.Dolazni kabl sa bandere je nakačen na galvanski izolator odakle delim signal za televiziju i internet.Posle galvanskog izolatora je pre išao jedan spliter sa tri izlaza ali sam s njim imao lošu sliku na visokim c kanalima.Ja sam to skinuo i umesto njega sam stavio ovo pojačalo http://satelitskeantene.com/compone...ge/product/CATV_pojacivac_1_490b000324505.jpg sa ovim sada imam dobru sliku na kanalima koje se nalaze na visokim frekvencijama ali na nižim su se pojavile vertikalne linije,pretpostavljam zbog jakog signala.Pojačalo ima potenciometar gde mogu da štelujem jačinu signala.Kada potenciometar stavim na pola slika na nižim kanalima je dobra,ali onda na visokim opet loša,ako potenciometar okrenem skoro da kraja slika na visokim kanalima je odlična dok na nižim se javljaju smetnje.Treba mi vaša pomoć kako bih mogao ukloniti te vertikalne linije.

Hvala unapred!

Da li si se žalio SBB-u na lošu sliku pre nego što si počeo da čačkaš?

Bili su iz kablovske sada su mi sredili sliku!!!

Digitalna bi resila sve probleme.

Da znam,mislim da cu uskoro da uvedem D3.

Ja imam problem sa sbb d3 kablovskom.Slika skoro na svim kanalima pomalo secka povremeno_Odprilike na svakih par minuta.Zvao sam ih dolazili iz sbb-a par puta i nisu resili problem.I ja na kraju digao ruke.Ni oni ne znaju sta je u pitanju.Merili signal kazu da je odlican i svi ostali parametri dobri a slika secka po malo.Inace sam u zemunu.Tako da nista nije sigurno da ce slika biti ok i sa d3 risiverom.

Vrh Dno