Šta je novo?

Sbb ili yettel internet

Alen.K

Zapažen
Učlanjen(a)
30.11.2024
Poena
1
Pozdrav svima, zvali me iz yettela i dobio sam ponudu iz yettela 23meseci pola cene tarife i zvali iz sbb nudili light paket. Zanima me koji od njih imaju bolji i stabilniji internet u Novo Sadu

Pošto je Yettel svakako kupio SBB, onda idi direktno kod njih i uzmi optiku.
Nemoj se zamajavati sa SBB.

Poslednja izmena:
1. Ta yetetl ponuda nije jednaka trenutnoj najboljoj ponudi koju nude drugim korisnicima.
Trenutno se nudi L paket po ceni M paketa i taj M se plaća 50% tokom cele UO. Ispadne 1700rsd mesečno -100rsd ako primaš Eračune, dakle 1600.

Sada i SBB i yettel imaju NAT, ali yettel ima dosta bolju politiku prema korisnicima i dozvoljava korišćenje sopstvene opreme, a čak i ako koristiš njihovu, moguće je podesiti ruter kako želiš. Portovi, DNS... Na SBB možeš da promeniš naziv wifi mreže i to je to.

Po meni, za internet, yettel je bolji i o ceni i po usluzi.
TV je nešto drugo, ali sada je glupo diskutovati o tome jer je samo pitanje trenutka kada se stvari menjaju, a nismo ni skroz sigurni u kom pravcu.

@TwistedMind pošto kažeš da imaju NAT, bolje ići na MTS optiku ako ima mogućnosti ili doplatiti statičku IP adresu.

Sada i SBB i yettel imaju NAT
nisam primetio kod SBB-a. mada, nisam na optici ni u Novom Sadu
Pošto je Yettel svakako kupio SBB
grubo rečeno, firma koja je vlasnik Yettel-a je kupila SBB kao provajdera. ne znaju se planovi te firme u vezi SBB-a i Yettel-a. kako god, kupovina još uvek nije odobrena od strane regulatornog tela i verovatno neće ni biti uskoro. al' da ne idemo u off-topic

Možda će to biti kao kod pripajanja Strauss Adriatic u Atlantik grupu (Doncafe u Grand kafu), ali shodno toj situaciji, desiće se svakako. Za sada faktičko stanje ostaje isto dokle god nema stvarnih promena vlasnika.

Pozdrav! S obzirom na buduće spajanje Yettel-a i SBB-a da li su internet provajderi pomenutih firmi otključali mogućnost gledanja SK (sbb korisnici) preko yettel mreže (yettel wifi), Arene preko SBB mreže? Za 5 dana imaću "samo" SBB net/tv, zanima me ukoliko nabavim yettel aplikaciju da li ću moći da gledam recimo Arenu preko svog SBB wifi. Hvala.

Pozdrav! S obzirom na buduće spajanje Yettel-a i SBB-a da li su internet provajderi pomenutih firmi otključali mogućnost gledanja SK (sbb korisnici) preko yettel mreže (yettel wifi), Arene preko SBB mreže? Za 5 dana imaću "samo" SBB net/tv, zanima me ukoliko nabavim yettel aplikaciju da li ću moći da gledam recimo Arenu preko svog SBB wifi. Hvala.
ne, ne, da.

Pozdrav ,dal je moguce sa se izboksujemo tarifa na yetel od akvizitera ,jer mi nudi M duo, 50%12 meseci 1600 ,ostatak 3200, da uzmem po toj ceni L paket, vidim da vecini to rade ?

Nazad
Vrh Dno