nisam primetio kod SBB-a. mada, nisam na optici ni u Novom SaduSada i SBB i yettel imaju NAT
grubo rečeno, firma koja je vlasnik Yettel-a je kupila SBB kao provajdera. ne znaju se planovi te firme u vezi SBB-a i Yettel-a. kako god, kupovina još uvek nije odobrena od strane regulatornog tela i verovatno neće ni biti uskoro. al' da ne idemo u off-topicPošto je Yettel svakako kupio SBB
ne, ne, da.Pozdrav! S obzirom na buduće spajanje Yettel-a i SBB-a da li su internet provajderi pomenutih firmi otključali mogućnost gledanja SK (sbb korisnici) preko yettel mreže (yettel wifi), Arene preko SBB mreže? Za 5 dana imaću "samo" SBB net/tv, zanima me ukoliko nabavim yettel aplikaciju da li ću moći da gledam recimo Arenu preko svog SBB wifi. Hvala.
Šta imate sve u L paketu ?Pozdrav ,dal je moguce sa se izboksujemo tarifa na yetel od akvizitera ,jer mi nudi M duo, 50%12 meseci 1600 ,ostatak 3200, da uzmem po toj ceni L paket, vidim da vecini to rade ?
U sbb sam ,tenutno full eon,paket 4k placam. Al smorio me ,od kad je kupljen, pa vidim.yetel navalio al u ponudi M paketi su jednostavni nistaŠta imate sve u L paketu ?
Koliko godina ste u Yeteel mreži ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari