Šta je novo?

SBB ili ADSL?

telep

Čuven
Učlanjen(a)
04.07.2007
Poena
765
Ovako zanima me iskustvo ljudi sa sbb-om u Novom Sadu još bolje ako žive na Telepu (nemam pojma da li ima razlike između zgrada i kuća, ali u pitanju je kuća). Zanima me koliko su pouzadani, ne želim da moram da zivkam tehničku podršku i da se smaram sa njima. Pogotovo sumnjam u sbb posle čitanja njihovog foruma gde većina ljudi ima problem u poslepodnevnim časovima pošto bi se taj internet i koristio samo u tom periodu. Inače već 6 godina koristim eunet adsl, sada imam 6 megabita na onom njihovom loyalty paketu, i za tih 6 godina bilo je svega par kraćih prekida (jedan pre par dana) i to je sve, tako da mi ta malo veća cena ne smeta ako će da radi. U svakom slučaju ne planiram da se odma obavežem ugovorom sbb-u, uzeo bi prvo na probu postapaid. Kablovska mi je kod kds-a bolja nego na sbb-u pa me i to malo plaši.

Eto ako neko ima da nešto da napiše bio bi zahvalan.

Poslednja izmena:
Ovako zanima me iskustvo ljudi sa sbb-om u Novom Sadu još bolje ako žive na Telepu (nemam pojma da li ima razlike između zgrada i kuća, ali u pitanju je kuća). Zanima me koliko su pouzadani, ne želim da moram da zivkam tehničku podršku i da se smaram sa njima. Pogotovo sumnjam u sbb posle čitanja njihovog foruma gde većina ljudi ima problem u poslepodnevnim časovima pošto bi se taj internet i koristio samo u tom periodu.
Koristio par godina ADSL, sada sam na SBB-u ... i sta znam, nema neke vece razlike.
Vise sam problema imao do sada na SBB-u zbog radova oko zgrade.

Kablovska mi je kod kds-a bolja nego na sbb-u pa me i to malo plaši.
Zar to sada nije isto?

Ja sam ga koristio 2 godine u NS na 2 lokacije, Save Kovacevica kod Z. Stanice, i tamo kod Rodic marketa, na staroj Detelinari, gdje skrece trojka. Na oba mjeseta je radio perfektno. Takodje, gdje god sam ga probao mimo toga, radio je u fullu. Dok sa Telekomom koji sad koristim nemam dobra iskustva, ali sta cu kad sad mogu samo njega da koristim.

OK, onda. Save Kovačevića, onda smo možda i komšije bili :-devil-:

Veruj Stigu, on bas koristi net ko sumanut :) Njegova rec ima tezinu.

To je sve uvek lutrija dok ne probas. Po mom misljenju jedino pametno resenje je da uzmes SBB prepaid, koristis ga par meseci da vidis kako radi, i onda ako si zadovoljan prelazis na postpaid + ugovor kako bi dobio dosta brzi paket za isti novac. Ukoliko ne budes zadovoljan onda mozes da uvedes adsl, i neces placati nikakve penale.

SBB ako radi dobro je uvek bolja opcija od adsl-a. Ali moras se prvo uveriti da radi dobro u tvom slucaju.

Iskreno druze ja mislim da si ti sam sebi postavio pitanje i dao odgovor, a to je da uzmes postpaid sbb i da probas kako kod tebe radi njihov net jer zna da varira od kuce do kuce, da ne kazem od ulice do ulice i grada do grada na to utice mnogo faktora da sad ne sirim temu da ne odemo u OFF eto i moj predlog je kao sto si ga vec sam dao.
Srecno i pozdrav.

Hvala svima na pomoći, još ću da razmislim šta ću da radim.

Evo da napišem da sam se ipak odlučio za sbb. Otišao sam u eunet i tek tada sam shvatio da onaj popust ne važi za ceo ugovor već samo 12 meseci, što mi nikako ne odgovara. Sutra ću ići u sbb da završim to. Jel sbb možda daje wifi ruter ili moram sam da ga kupim?

OK, već su mi neki rekli da ga ne daju ali sam posumnjao ipak je 2012. *** kupiću ga sam.

Nazad
Vrh Dno