Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma imam takav setup da mi je ovo manje vise jedino izvodljivo. Imam MIBOX3 pa cu probati da instaliram "phone" verziju pa onda sa misem i tastaturom da pustam sadrzaj. Znam da nije komforno ali sta je tu je za sada.

Zvao sam ih i trazio 4-ti uredjaj (cam modul ili da mi daju Android TV app) ali kazu nemaju tehnicke mogucnosti, maksimalno 3 😖
 
Evo bas gledam ovaj defile sportista na RTS1HD. Koristim chromecast sa mobilnog na TV. Kvalitet slike kada npr kamerman zumira nemacki tim sa mnostvo sportista koji masu zastavicama je blago receno katastrofalan.

Je l imate neki savet ili je ovo jednostavno nije izvodljivo sa boljim kvalitetom?
Не и да. Сигурно је додатно лошије ако тако користиш али ево сада код мене:
Исто сад гледам док куцам и лоше је (СББ, д3мини 1080и, јачина сигнала око 90, квалитет око 90, ТВ лг олед, подешен).
Једноставно до компресије је, исто се јавља када на пример гледам ону забавну емисију са прелепом водитељком и онда побацују оне папириће, или онај лед зид почне да мења гомилу анимација.
Једино што не знам да ли је нешто боље преко антене(никако да је спојим иако стоји ту) или преко мтса, па ако неко има све то нек упореди па нек ти одговори(и мени).
Иначе да се погоршао квалитет сигнала ТВ код СББа си могао да прочиташ од многих људи у претходним постовима.
 
Majka u poslovnici dobila 2 godine premium po ceni full paketa prilikom produzenja, bez ikakve inicijative sa njene strane. Mozda ih ovo sa premijer ligom natera da daju jos malo bolje akcije
 
Trebalo bi da se malo otvore. Ipak će imati bar za 20-30 miliona eura manje troškova godišnje :)
 
Da li je moguce,da SBB nema ugovor na neodredjeno vreme, vec u startu traži 12 ili 24 ?
 
@HDMI da. ima u cenovniku ali godinama već ne prodaju to. (ako misliš na ugovor bez ugovorne obaveze)

svejedno ti je, ako uzmeš bez UO plaćaš sve priključne takse odmah, a ako uzmeš sa UO, plaćaš ih samo kad raskidaš. isto košta.
 
Gledam Telekom,PTT ,Supernovu, svi imaju bez ugpvorne obaveze.
 
Je l bi mogao neko da objasni kakva je situacija sa standardom DOCSIS 4.0? Koliko sam uspeo da nađem po netu, taj standard može da izvuče 10 Gbps simetrično, ili 10/6 Gbps, nisam sad siguran. Mislim da je Cable Labs doneo taj standard negde pre godinu dana.

Konkretno, da li bi SBB mogao da implementira takav standard, pošto trenutno, koliko sam upućen, koriste DOCSIS 3.1? Njihova poslovna politika je da optika ide samo tamo gde su nove zgrade, a svi ostali ostaju na HFC mreži.
 
jedno pitanje: da li u sbb mreži može na nekom kanalu (kanalima) da se uključi (gleda) engleski titl, i koji su to kanali?
 
Имам онај стари модем за ТВ, D3 мислим да се зове. Да ли је на њему могуће гледати нешто од програма 7 дана уназад јер се досад нисам снашао, па то радим сад искључиво преко апликације, EON TV?
 
Koliko je meni poznato (ograđujem se jer sam korisnik iz vremena Eon-a pa samo posredno imam info za D3 od prijatelja koji neće da pređu na EON pakete), postoji vraćanje 7 dana i verovatno isti video klub. Možda da se oglase kolege koje imaju D3... :LOL:
 
Ja imam D3, nemam potrebu za Eon. Naravno da radi 7 dana unazad za skoro sve kanale. Imam i opciju video kluba.
 
E u tom slucaju moze da vrti samo prstice🤣🤣🤣
 
Имам обичан D3, колико се разумем у СББ опрему.
Нађох упутство али из неког разлога не видим ове ознаке где могу да премотавам уназад.
 
Poslednja izmena:
Kad prebacis na neki kanal, pritisne ono srednje , veliko dugme ok i onda dobijas opcije kao sto su: vrati unazad, snimi, podesi podsetnik itd, zavisi sta ima jos od opcija. Tako je kod mene na D3. Na miniju, corak.
 
Ne može na svim kanalima. Ima plavu traku ako se može,,ako nema te trake onda ne može.
 
u Hrvatskoj mislim da je bilo reci da imaju kanale SK6-10 u HD Ready formatu tj. 720p, dok kod nas u Srbiji nisu ni HD ready. :D
Haos . 😂
 
To ukinuti, dosta im je SK 1-5 da bude HD. Ionako 80% vremena šibaju džinglovi, čemu to zaletanje megalomansko i pravljenje 10 kanala... Moj "favorit" je Nova sport, kanal najavljen kao svetsko čudo, slučajno sam mu našao poziciju... A onda, pored svih tih sportskih kanala EP šibneš na Novu s, koja veze sa sportom nema, jer valjda ne umeju da prebace ljudi na sportski kanal da gledaju utakmicu, mora da bude na poziciji 1, da se razbuca progamska šema kanala pred kraj sezone... :ROFLMAO:
 
Имам обичан D3, колико се разумем у СББ опрему.
Нађох упутство али из неког разлога не видим ове ознаке где могу да премотавам уназад.
Da li si povezao mrezni kabl za D3?
 
SBB ukida 3 kanala na analognoj televiziji sutra.


I to vrlo "kreativno"!
Kako bismo dodatno unapredili naše usluge i proširili digitalne kapacitete, korisnicima u gradovima koji i dalje imaju analognu televiziju olakšavamo prelazak na daleko bogatiju ponudu kanala i usluga i to bez ikakvih dodatnih troškova.
Dakle ne ukidaju nego olakšavaju prelazak na "da plaćaš za D3 mini 390 dinara mesečno i da pevaš!" :D

Nije mi samo jasno odakle im ovo:
Još jednom podsećamo sve naše korisnike analogne televizije da je akcija besplatne digitalizacije i dalje u toku i svi koji žele da prate kanale u digitalnom format mogu nam se obratiti putem Kontakt centra na broj 19900.
Pošto se STB naplaćuje 390 din mesečno i priključna taksa 3900 za D3 mini a 6900 din za D3 ili EON (na analognim područjima).
 
izbrisan je offtopic koji je bio na poslednje 4 strane. zamolio bih da se ubuduće držite teme (bez politike)
 
Pošto se STB naplaćuje 390 din mesečno i priključna taksa 3900 za D3 mini a 6900 din za D3 ili EON (na analognim područjima).
Nije 390 i 3900 već 290 i 1900 za D3 mini. SBB već godinama drži akciju besplatne digitalizacije za prvi uređaj, za drugi važi to iz cenovnika. Ali svakako da su diskriminisani korisnici koji ne žive u digitalizovanim područjima, zato što plaćaju jednaku sumu za lošiju uslugu. Plus za ovo kad se digitalizuje prvi uređaj mora nova ugovorna obaveza, a kada digitalizuju čitav grad onda ide do tri uređaja besplatno i nema nove ugovorne obaveze.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno