Zvali su me iz sbb-a za digitalizaciju. Juče i danas, za dve lokacije, obe na Vracaru. Pitaju koliko imam televizora i kažu doći će kolege u narednih mesec dana da postave risivere.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Ovo na kraju, bez pretplate misliš na dodatni TV ili na onaj prvi koji smo i do sada imali?Uz digitalizaciju se dobia besplatno do 3 uređaja bez doplate i pretplate ( cam modul ili d3 mini) i imaš samo sve digitalne kanale ali ne i napredne funkcije,ako hoćeš napredne funkcije to se i dalje plaća jednokratno 2900 dinara da dobiješ PDS 2100 ili 4900 da dobiješ PDS 3121,plus na to ima mesečna naknada od 290 dinara.Stim da korisnici Silver, Gold, Gold Extra,mogu besplatno bez naknade i mesečne pretplate na jednom televizoru da uzmu PDS 2100, a korisnici Gold Premium u okviru svog paketa mogu potpuno besplatno bez naknade i mesečne pretplate da koriste PDS 2100 na 2 televizora.
Pa stiglo povecanje ima vec koja nedelja,samo za odredjene paketeBilo je price da ce biti povecanja brzine? Sta je bilo sa tim?
Sent from my C105-8 using Tapatalk
Po meni to im je najbolji uredjaj.Jedini je koji ima dva tunera i njihova reklama snimanja materijala na externi uredjaj za kanale koji nemaju 72h on je jedini pravi.Mozes da snimas jedan kanal dok gledas drugi a svi ostali uredjaji snimaju samo ono sto se gleda.Imam stari CISCO 4682 V2 risiver, da li vredi da se cimam i tražim ovaj noviji CISCO PDS 2100 ? Ima li neke bitne razlike? Ovaj korektno radi, ali ta oprema je stara već dobrih 4 - 5 godina, a i svakako planiram da ih cimam za ubee.
Traži da ti zamene daljinski ako ne radi ali pazi prva i druga serija znaju da prave problem ali ima rešenje.Hvala, nije mi problem ni da razvučem lan ali nemam razloga da se cimam sa tim kada mi ovde sve radi. Daljinac je u očajnom stanju, jedino to može biti problem. Preživeo je jedno dete ali ovaj drugi ga je dokusurio...
Sent from my Le X626 using Tapatalk
Kod mene od one verzije koja je kasnije stigla daljinski radi samo kada skinem zaštitu gde je ic-dioda na D3 a TV radi normalno.Prva i druga serija risivera? Kako da znam koja je moja i koji su problemi? jedino što me nervira je lag prilikom ulaska u neke menije. Daljinac menjam kad mi drugo dete još malo poraste, sad nema svrhe, a i još uvek funkcioniše ( na aparatima ).
I ja imam od početka taj v2, ako mi ne bude radio novi daljinac da znam šta da radim.
Onda je kod mene neki problem.Provereno, na V2 rade sva tri daljinca koje imaju u ponudi.
Ima neko predlog?Kako da nateram STB da prikazuje slike na EPGu? Uredno povezan lan kabl, resetovan STB i kroz software resetovan epg i ništa.
Any hint?
Ima neko predlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari