Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa kojim je datumom novi FW? Ja imam martovski. Da li je to poslednji?

Zasto je RTRS blokiran za vreme lige sampiona, kad rts ne prenosi utorkom a arenu ne mozemo da uzmemo?

Ko ima ekskluzivno pravo kad na sbb-u utorkom ne mogu nigde da pogledam ls?

Rts lopovi. Otkupili paket sa jednim danom u LS nedelji i sada glume ludilo.. Samo u srbiji.

Poslednja izmena:
Koji raspad na mom čvorištu, i to od jutros. :D

Prilozi

• ping1217pm.JPG
    ping1217pm.JPG
    68.2 KB · Pregleda: 197
  • 122698495.png
    122698495.png
    19.7 KB · Pregleda: 216
  • 122698084.png
    122698084.png
    19.1 KB · Pregleda: 179
Jedno pitanje. Imam SBB Trio Gold paket i jedan D3 risiver, jel mogu da uzmem jos dva d3 risivera? To bi bilo jos 400 dinara mesecno jel da?

Prilozi

• Ping - milliseconds-2015maj07-1916.png
    Ping - milliseconds-2015maj07-1916.png
    15.1 KB · Pregleda: 166
Jedno pitanje. Imam SBB Trio Gold paket i jedan D3 risiver, jel mogu da uzmem jos dva d3 risivera? To bi bilo jos 400 dinara mesecno jel da?
Можеш да узмеш само још један Д3 уз једнократно плаћање 2.034 и после 210 месечно.

U centru sam, ali kao što rekoh - nebitno.

Не може јер нису смислили како да их повежу а да сви користе исти пакет. За два се иде на комбинацију мастер-слејв па се каблом повежу два пријемника ... биће мало незгодно са новим мастер који имају само један UTP али вероватно неће да смета пошто изгледа и не планирају да укључе да ради као медиа плејер. Евентуално други уговор мада то онда додатно кошта.
Врло је могуће да на јесен прилично прошире понуду, тада истичу двогодишњи уговори и већина ће да размисли како даље ... ја сигурно знам да ми је од новембра ехе-нет много повољнија и боља варијанта, осим ако СББ не побољша понуду ... па бар 100% у односу на досадашњу.

Па добро, понекад промешам латиницу и ћирилицу, нарочито код слова х па ако пишем линух, онда и ехе-нет значи exe-net. :) Тачније, у питању је нешто овакво и по овоме за 2.690 могу да имам 60/6 плус дигиталну телевизију мада постоји вероватноћа да као њихов стари купац за ту цену добијем следећи пакет 80/8 што је много боље од СББ понуде. СББ баш за 2.690 нуди 25/2 па је очигледна разлика, нарочито ако се узме у обзир да бих овде добио оптику. А и дигитална телевизија је отворена, не мора СТБ мада и то може да се добије.

Jel si im se žalio? Šta su ti rekli?
Pisao sam im više puta i svaki put dobijao generički odgovor tipa "pogledaćemo i kontaktirati vas ako bude potrebe". Možda jednostavno nisam bio dovoljno bezobrazan? Kapiram, kolege smo.
Definitivno nije tako, da kucnem u drvo, savršeno mi radi, čak sam kačio i grafik, par strana nazad...
Drago mi je to da čujem. Ja sam bio ubeđen da je tako svima od kad su krenuli da kupuju na količinu, pošto se sve to nekako poklopilo.

Pisao sam im više puta i svaki put dobijao generički odgovor tipa "pogledaćemo i kontaktirati vas ako bude potrebe". Možda jednostavno nisam bio dovoljno bezobrazan? Kapiram, kolege smo.

Moraš biti uporan... Smaraj ih svaki dan, šalji ima mejlove, piši im na forumu i FB stranici.

Kad bi uvek ovako radilo kao što trenutno radi, pevao bih.

Prilozi

• 122759687.png
    122759687.png
    19.4 KB · Pregleda: 191
Posto imam velikih problema sa SBB internetom i vise puta sam ih kontaktirao (svakodnevno) na 19900. Prime prijavu u roku od par sati poprave, sve proradi i sutradan opet isto, ne radi internet. Problem je na nivou zgrade i osim mene jos neko ih je zvao, oni poprave i to traje do sutra kad opet nema interneta. Pisao sam i poruke na forumu, pa vas molim da mi kazete na koji sbb mejl jos mogu kvar da prijavim. Tako bih imao konkretnu dokumentaciju za RATEL i trazenje raskida ugovora bez neke novcane nadoknade. Hvala.

Posto imam velikih problema sa SBB internetom i vise puta sam ih kontaktirao (svakodnevno) na 19900. Prime prijavu u roku od par sati poprave, sve proradi i sutradan opet isto, ne radi internet. Problem je na nivou zgrade i osim mene jos neko ih je zvao, oni poprave i to traje do sutra kad opet nema interneta. Pisao sam i poruke na forumu, pa vas molim da mi kazete na koji sbb mejl jos mogu kvar da prijavim. Tako bih imao konkretnu dokumentaciju za RATEL i trazenje raskida ugovora bez neke novcane nadoknade. Hvala.

Piši im ovde u Inbox: https://www.facebook.com/mojsbb ili na [email protected] . Ako ne reši tehnička služba problem, spakuj prepisku sa njima i pošalji Ratelu. Takođe, možeš Ratelu poslati i materijal sa foruma.

Jel ima neko nekad problem sa ERR_CONNECTION_REFUSED ? To mi se desava ponekad u poslednje vreme, a skroz je random za sajtove.

Adblocker neki?

Hmm snasao sam se. Morao sam da radim ipconfig /flushdns /release /renew sredilo se. Nesto se istripovao net :)

Jedno pitanje jer ima znalaca ovde, pitanje za drugara, ovo nije SBB modem već Pošta Net modem, do sada je išao DL 20Mbps, a sada jedva 2Mbps noću. Ovo su trenutni parametri modema. Na žalost, nisam napravio screen shot u vreme kada je sve radilo dobro. Da li je ovde sve ok?

PTbUPap.png

I ako može jako kratki vodič: šta je od parametara bitno sa ove slike o koje vrednosti su dobre a koje ne? Pretpostavljam da je isto kod SBB-a. Hvala! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno