Sa kojim je datumom novi FW? Ja imam martovski. Da li je to poslednji?
Na d3go veceras nisu blokirali [emoji1]Zasto je RTRS blokiran za vreme lige sampiona, kad rts ne prenosi utorkom a arenu ne mozemo da uzmemo?
Iskreno mislim da je tako na svim čvorištima.Koji raspad na mom čvorištu, i to od jutros.![]()
Можеш да узмеш само још један Д3 уз једнократно плаћање 2.034 и после 210 месечно.Jedno pitanje. Imam SBB Trio Gold paket i jedan D3 risiver, jel mogu da uzmem jos dva d3 risivera? To bi bilo jos 400 dinara mesecno jel da?
Iskreno mislim da je tako na svim čvorištima.
Ovo je do gateway-a. Signal u full-u.
Можеш да узмеш само још један Д3 уз једнократно плаћање 2.034 и после 210 месечно.
ја сигурно знам да ми је од новембра ехе-нет много повољнија и боља варијанта,
Pisao sam im više puta i svaki put dobijao generički odgovor tipa "pogledaćemo i kontaktirati vas ako bude potrebe". Možda jednostavno nisam bio dovoljno bezobrazan? Kapiram, kolege smo.Jel si im se žalio? Šta su ti rekli?
Drago mi je to da čujem. Ja sam bio ubeđen da je tako svima od kad su krenuli da kupuju na količinu, pošto se sve to nekako poklopilo.Definitivno nije tako, da kucnem u drvo, savršeno mi radi, čak sam kačio i grafik, par strana nazad...
Pisao sam im više puta i svaki put dobijao generički odgovor tipa "pogledaćemo i kontaktirati vas ako bude potrebe". Možda jednostavno nisam bio dovoljno bezobrazan? Kapiram, kolege smo.
Posto imam velikih problema sa SBB internetom i vise puta sam ih kontaktirao (svakodnevno) na 19900. Prime prijavu u roku od par sati poprave, sve proradi i sutradan opet isto, ne radi internet. Problem je na nivou zgrade i osim mene jos neko ih je zvao, oni poprave i to traje do sutra kad opet nema interneta. Pisao sam i poruke na forumu, pa vas molim da mi kazete na koji sbb mejl jos mogu kvar da prijavim. Tako bih imao konkretnu dokumentaciju za RATEL i trazenje raskida ugovora bez neke novcane nadoknade. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari