Isto, mislim da mi je poslednji put stigao 2020. godine, nakon toga ništaMoj paketic izgleda ode postaru za svaku novu godinu...
sta imam od toga sta to znaci za korisnika
Ja dobio 20% tokom cele ugovorne obaveze, kazu da je to najvise sto moze da se dobije (sto se para tice), ako ti treba jos neki eon box, moze i to, zamenis npr D3 mini ili sta vec imas Pitao za extra kod za smart TV, kaze - nema sanse...Ljudi dajte i meni nekog posto mi istice ugoor da imam za produženje.U premium sam paketu pa da vidim sta mogu dobiti.
Hvala unapred pozzzzz
Bukvalno post iznad akviziteri imaju odresenije ruke ako je novi korisnik u pitanju, onda moze i xy meseci za dinar. Savet od jednog od njih je da se odjavi usluga, i da se neko drugi prijavi kao korisnikAko moze neko da mi posalje kontakt Sbb akvizitera (ili da se neki javi ako ovo cita). Imala sam njihove usluge do pocetka oktobra, a sad razmisljam o Orionu jer je dobra ponuda, ali bih da vidim sta moze kod Sbba pre nego sto odlucim.
Hvala na odgovoru veliki pozzzJa dobio 20% tokom cele ugovorne obaveze, kazu da je to najvise sto moze da se dobije (sto se para tice), ako ti treba jos neki eon box, moze i to, zamenis npr D3 mini ili sta vec imas Pitao za extra kod za smart TV, kaze - nema sanse...
Jel se za dodatni EON box placa mesecna renta ili ga dobijes totalno freeJa dobio 20% tokom cele ugovorne obaveze, kazu da je to najvise sto moze da se dobije (sto se para tice), ako ti treba jos neki eon box, moze i to, zamenis npr D3 mini ili sta vec imas Pitao za extra kod za smart TV, kaze - nema sanse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari