Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
drugo pitanje, sad na eon boxu, nece da pusti 4k hdr video sa youtub-a, na lg c1, pojavi se hdr u gornjem desnom uglu i nista, crna slika...ostale youtube video uredno pusta

Edit: i dal je moguće da na EON box-u nema više iris smart aplikacija da se skine?
postoji posebna tema za EON box

Debelo se razmišljam o prelasku na SBB kad mi istekne ugovor kod Hipernet TV. Gledam trenutne ponude, nisam baš oduševljen (za crni petak je bilo bolje ..) ako ima neki dežurni akviziter, nek se javi, otvoren sam za pregovore :) (lokacija SU).

Pozdrav svima. Isao sam jutros do SBB-a da pokusam da smanjim paket zbog izbacivanja Disney video kluba iz ponude. Kazu da ne mogu zato sto sam pod ugovornom obavezom. Da li po Vama imam pravo na to ili su oni u pravu? Ako imam prava na to kome mogu da se obratim za pomoc?

Pa da smanjiš paket, nema logike. Taj paket je dostupan u svim paketima, tako da to nije baš neki osnov.
E sad, raskid ugovora sa druge strane... Javiće ti se gomila ljudi sa svojim mišljenjem, citiraće efektivu i šta sve ne. Na kraju krajeva, sve će da zavisi koliko si uporan i koliko daleko hoćeš da ideš sa tim.

Debelo se razmišljam o prelasku na SBB kad mi istekne ugovor kod Hipernet TV. Gledam trenutne ponude, nisam baš oduševljen (za crni petak je bilo bolje ..) ako ima neki dežurni akviziter, nek se javi, otvoren sam za pregovore :) (lokacija SU).
Pošto je istekao edit, hvala članovima, brzo mi je stigao broj u inbox :)

Pozdrav, da li postoji mogucnost da se povezu 4 televizora kod SBB-a, trenutno imam 3

Može 4. 3 uređaja i jedna EON smart tv aplikacija. Ja koristim.

Ja vec imam na 3 tv-a i plus koristim eon preko kompa, znaci preko kompa da ugasim, a za cetvrti tv da skinem aplikaciju na njemu, i da se ulogujem sa onim kodom sto se dobija?

Ne moras da skidas komp jer nije isto (Eon mobilni) i Eon smart tv, ako ti sleduje u paketu Eon smart tv samo ukucaj kod.

kako vam radi internet u poslednjih mesec dva? Imam neviđene lagove na nekim sajtovima dok na drugim radi sve okej. Otprilike pola su dobri, pola katastrofa. Ping je dobar kad testiram, upload i download isto, ali ovako generalno surf često ume da bude jako spor.

kako vam radi internet u poslednjih mesec dva? Imam neviđene lagove na nekim sajtovima dok na drugim radi sve okej. Otprilike pola su dobri, pola katastrofa. Ping je dobar kad testiram, upload i download isto, ali ovako generalno surf često ume da bude jako spor.
Ako nisi na cg nat-u, onda bi možda promena DNS servera bila jedno od mogućih rešenja. Naravno, ako se to može uraditi na SBB ruteru i ako promena ostane stabilna, tj. da SBB ne vrati na svoje DNS.

Kako se registrovati na mojsbb? ID broj sam našao na ugovoru, 10 cifara, a broj ugovora imam isto od 10 cifara, a portal traži 9...

Malo sam zbunjen...pa zar se na moj sbb ne loguje sa e mail adresom i passwordom?

Pre nekoliko dana odem da raskinem ugovor koji se vodio na pokojnog oca i potpišem novi na svoje ime. Naivno sam mislio da će za mene važiti promocija pošto sam novi korisnik (mislio sam da smo moj pokojni otac i ja različite osobe), ali mi je devojčica na prodajnom mestu objasnila da to ne može "jer je ista adresa", tako da ispada da ugovor potpisuje adresa, a ne čovek. Onda mi je rekla da mogu da ujurim nekog drugog da potpiše ugovor umesto mene, ali da mora da ima drugo prezime. Odustanem od preganjanja sa muljatorima i potpišem ugovor uz navodnih 10% popusta koje su mi dali kao "starom korisniku". Pritom, nisu mi dali novi ugovor, nego aneks ugovora kojim se ugovor prenosi na novo ime.

Prilikom raskida starog ugovora sam platio račun za 29 dana novembra, pošto je novi ugovor potpisan 29.11. uveče. Danas mi stiže još jedan račun za novembar, ovog puta na moje ime, umanjen za celih 134 dinara u odnosu na punu cenu. Dakle, ne samo da pokušavaju da mi dva puta naplate isti mesec, nego ni od tih 10% popusta nema ništa.

Ne znam da li je bolje da im pišem mejl sa prigovorom, ili da idem u poslovnicu direktno.

Moras ih zvati. Na osnovu tvog ID-a ce ti dati br ugovora potrebnog za kreiranje naloga.
Jesam... Posle ih zvao opet jer mi je nalog imao problem da ga ne prihvata na eon.tv ali i to su rešili ... 2 poziva call centru, ukupno 5 min sa sve automatom uračunatim. Nikad brže :)

Pre nekoliko dana odem da raskinem ugovor koji se vodio na pokojnog oca i potpišem novi na svoje ime. Naivno sam mislio da će za mene važiti promocija pošto sam novi korisnik (mislio sam da smo moj pokojni otac i ja različite osobe), ali mi je devojčica na prodajnom mestu objasnila da to ne može "jer je ista adresa", tako da ispada da ugovor potpisuje adresa, a ne čovek. Onda mi je rekla da mogu da ujurim nekog drugog da potpiše ugovor umesto mene, ali da mora da ima drugo prezime. Odustanem od preganjanja sa muljatorima i potpišem ugovor uz navodnih 10% popusta koje su mi dali kao "starom korisniku". Pritom, nisu mi dali novi ugovor, nego aneks ugovora kojim se ugovor prenosi na novo ime.

Prilikom raskida starog ugovora sam platio račun za 29 dana novembra, pošto je novi ugovor potpisan 29.11. uveče. Danas mi stiže još jedan račun za novembar, ovog puta na moje ime, umanjen za celih 134 dinara u odnosu na punu cenu. Dakle, ne samo da pokušavaju da mi dva puta naplate isti mesec, nego ni od tih 10% popusta nema ništa.

Ne znam da li je bolje da im pišem mejl sa prigovorom, ili da idem u poslovnicu direktno.
Podji licno trazi nekog sefa i budi bezobrazan, ne da si morao umanjenje da dobijes nego si trebao i akciju... Pii

Interesntno je da se na 24 meseci vise isplati uzeti Eon Full jer daju 12 meseci po 1 rsd. Dobija se i fiksni koji ti verovatno ne treba, ali i brzi internet 300 vs 200 mbps

Evo da se i ja prijavim. Treba mi akviziter za Vršac, 12.12. mi ističe UO za Digitalni EON Premium pa da vidim koji su najbolji uslovi za produženje.

Od 12 decembra otkljucani kanali. Btwi te adore paketice salju svim korisnicima ili samo u BG.
1701967973927.png

Paketići obično idu Premium korisnicima jer njima nema šta da se otključa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno