Ja sam na Novom Beogradu i od juče, umesto da mi povećaju DL na 200 mbps oni smanjili na 40 mbps.Ima lo jos neko prekid na Crvenom Krstu?Meni rekli do 16h nece biti usluga
Dobro je uspeo si.Meni su ljudi stornirali račune i raskinuli ugovor. Valjda su skontali besmislenost situacije pa uradili ispravnu stvar. Jesu mi živce pokidali, ali ajd, bitno da su ispali razumni.
Meni na portalu stajalo od prosle nedelje1000/100, danas stoji 900/90 a te brzine nisam uspeo da vidm standardno vec par godina 600/50. Dok dodje prvi kad to svecano pustaju mozda ce na kraju na mom nalogu na portalu pisati opet 600/50. Ookla speed test u win 10 pokazuje gluposti u svakom browseru na 2PC, u linuxu kod mene pokazuje tacno 600/50Ja sam na Novom Beogradu i od juče, umesto da mi povećaju DL na 200 mbps oni smanjili na 40 mbps.
Bolje da nisu dirali DL a da su sve preusmerili na UL...Pa ja sad upravo slucajno uradio SpeedTest (radi reda) i primetih povecane dl ul brzine. Oko 292Mbps down i 29.2 Mbps Up, sad odem u Moj SBB app i vidim da mi stoji 300/30 za Full EON
Jel jos nekome “stigla” ova lepa promena?
Obično sam i ja takav ali reših da sačekam do jutros.Свака част на стрпљењу... зовем инстант кад приметим квар кли неправилност. Ако се одужи тражиш умањење рачуна.
već smo imali ubrzanjea to 'ubrzavanje' Interneta ne vazi za stare silver/gold duo... pakete?
Jeste , sa 100/10 je otisao na 150/15. Ja imam taj paket.Prošlo i pretprošlo leto sam uspevao da završim što je neophodno i uz 30/2 net kod PTT-a, upload brzine kod SBB-a nisu sjajne, ali povećanje brzina za sve aktulne pakete je samo za pohvalu.
Light duo je povećan za 50% valjda, i up i down ako sam dobro video.
ipv6 je trenutno beskoristan kada ppp kao sto je torrent i meni znacajan soulseek koriste i dalje ipv4...vise bi mi znacilo da uvedu ipv6, kao sto rekoh.
To je i moje pitanje. Da li "EON aplikacija će od sada biti dostupna svima" znaci da i stari silver/gold paketi dobijaju mogucnost koriscenja aplikacije?Očigledno da silver i gold paketi neće dobiti ubrzanje neta, ali me buni ona "eonizacija" odnosno da li možda dobijamo smarttv aplikaciju?
To bi bila vajda...