Ako je nekom bitno ovo je Celics 844G/854G GigaCenter , i radi perfektno na SBB optici. Probajte da tražite ovo, ako nemate, ako ste na SBB optici. Prilično je velik uređaj , ali radi baš dobro i pouzdano za 6 meseci korišćenja.
Presao na Premium, 340Mb max, prva merenja...Ako neko ima Eon Premium paket i modem 3208, koliko je maksimalan DL uspeo da izvuce (u praksi)?
(Premium u giga gradovima 500Mbps, modem po papirima 440Mbps...)
Misliš Calix? Da, dobro radi, ni ja nemam zamerki.Ako je nekom bitno ovo je Celics 844G/854G GigaCenter , i radi perfektno na SBB optici. Probajte da tražite ovo, ako nemate, ako ste na SBB optici. Prilično je velik uređaj , ali radi baš dobro i pouzdano za 6 meseci korišćenja.
Ja takođe instalirao ali kada ćerki pauziram internet ona ga i dalje ima 😀 ruter Tecnicolor . Mislim da ce jos proci neko vreme dok to ne proradi 😀Eon connect mi ne radi. Juce jedno sat vremena pokusavali da je srede, da bi mi uveče javili da je grupna smetnja za više korisnika. Kad se ulogujem pise da ne podrzava ruter.
Uzmes Eon Van mreze pa za malo vise para imas dve kablovske. Narocito ako imas tih 12meseci za dinar. Jos ako dobijes neki mesec po dinar za Eon na konju si. Podeli ukupan iznos koji ces placati sa 24 i dobices intetesantnu racunicu.E ovo je fantastično. Ja sam bio spremam da ostanem kod njih i za 6 meseci po dinar iako mi je Supernova ponudila 12 meseci po 1 din. Nisu pristali i prešao sam u SN, polako počinjem da se kajem iako imam SN optiku, net je ok ali kablovska i MOVE box su da ne poželiš ni najgorem neprijatelju
Imma paket:@lega99 sbb mail radi ok na TB imas na sajtu podesavanja mozda su menjali nesto od kada nisi koristio, 1Gb je samo moguce uzeti ako imas onaj premium paket.
Evo sad naprasno radi ok. Pisao ovde ne forumu, zalio se tehnickoj podrsci, salju mi neki polucitljivi pdf i tehnicke uslove za e-mail klijent. Tako kad sam kupio TV, slalisu mi danima uputva koja ne vaze moj TV, trivijalna glupost, D3 kartica se u moj Philips koji sam kupio jer je bila rasprodaja u arazmanu sa SBB ne utacinje nego se TV nasteluje , ugasi , ubaci kartica i sve radi. Na njihovim uputvima za 2 ili 3 marke TV kartica se stavlja odmah. Posle visednevnog natezanja doso covek, ruke u dzepovima dodje i nasteli TV, ja gledam i pitam u cem je caka a covek masa D3Kam karticom, ugasi TV utakne karticu i svi kanali na broju. Ima Calix modem-ruter, kad sam uzeo EON box ispalo je da su maznuli jedan port za EON box jer na 3 i 4 nece da radi, to je ostavljeno za prijasnju varijantu, za net sam morao da kupim switch i to su mi rekli na jedvice jade kada sam po propisu najavio da snimam razgovore, zvao, covek nema pojma samo kuka neznam ti ja optiku, posle zvao chif pa smo se prvo lepo isvadjali pa se prisetio da sam rekao kako mi je savetovao advokat da snima razgovor i onda reka da su maznuli port za EON-box, kad sam pitao pa sto to radite odgovor jr bio moze nam se. Pazi 2 porta zvrje prazna, ne sluze nicemu. Pitam se samo kad bi imao dva eon-boxa je je D3cam spor do bola, gde bi onda ustekao UTP kablove za 2 PCMail SBB je jedna od retkih stvari koja im jako nesigurno radi i gde nije bilo apsolutno nikakvih pomaka nekoliko godina. Prestao sam da koristim @sbb.rs sufix za bilo šta ozbiljnije.
Pre 20 dana sam obnovio ugovor sa SBB-om, imao sam samo trio premijum gold 300/15 (po 4175 din).Поздрав људи.
Пошто ми ускоро (за 7 дана) истиче уговор са СББ, пакет је 'дуо премиум голд', да ли неко има неких предлога или искустава шта би било најбоље узети опет на УО?
Питао сам да ли може исти пакет по истој цени ако потпишем нови уговор и рекоше да не може...
Поздрав. Јел су ти они сами понудили 4 месеца по 1 динар или си морао да питаш за то?Pre 20 dana sam obnovio ugovor sa SBB-om, imao sam samo trio premijum gold 300/15 (po 4175 din).
Dobio sam 4 meseca po 1 din ( nisu mogli ili hteli da taj popust podelimo na 24 meseca), a posle po 5000din.
Paket je Eon premijum trio.
Pošto nisam hteo Eon box (zadržao D3 V2) morao sam da napišem izjavu da to ja zahtevam.
Sve završio u poslovnici (Terazije Bgd)