Promeni sifru, proradice! Posle je, ako zelis, vrati na staru! Tako mi rekli iz SBB i proradilo!Sve sa sajta uradio, neće.
U Moj Sbb piše da nemam registrovan uređaj za Unifi, aktivirana usluga, sve ok.
Pisao im mejl, čekam odgovor.
Na epc3928 je to radilo. Od kad sam na technicolor nisam probao.Koliko ja znam taj remote magment je za tehničku službu SBBa. Nije namenjen da ga ti koristiš.
Mozda se nisam dobro izrazio, ne logujem se na modem u lokalu, nego REMOTE , sa udaljene lokacije koja nije u mom kucnom LAN-u, konkretno sa racunara na poslu.
Trebalo bi da remote management to znaci, ili sam ja pogresno shvatio sta je to? Znaci hocu da upravljam modemom kad nisam kod kuce.
Uspelo tako.Promeni sifru, proradice! Posle je, ako zelis, vrati na staru! Tako mi rekli iz SBB i proradilo!
Pod uslovom da im daju odgovarajuće dozvole, da im ne zatrpavaju iskopane kanale i da ih ne blokiraju onda bi imali prostor da ubace optiku.Ja mislim da će upravo ovi ugovori između Telekoma i O2 naterati Sbb da ulože u svoju infrastrukturu i medijske sadržaje. Prošlo je vreme kad je Telekom bio nemi posmatrač. Sbb ne gubi korisnike ovim ugovorom gore pomenutih operatera. Neka završe i oni optičku mrežu pa nek je iznajme kome hoće.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Animal Planet HD se preuzima sa Thor-a a Travel Channel HD (rade downscale za SD) sa Astre 4.8E, obe zvanične distribucijske trase. Problem je što se tokom lepljenja tih DVB titlova na sliku oni tako suze da bi bili HD pošto su na strani emitera u SD-u (retko koji kablovski kanal emituje HD DVB titlove iz nekog razloga inače). Mislim da od toga nema ništa, tako već dugo godina par HD kanala idu sa tako suženim nalepljenim titlovima.Ko je provajder kanala za SBB, konkretno Animal Planet HD i Travel HD? Pokušavam da namolim SBB da utiče na njih da titl ne bude narrow ali kao da pričam sa zidom, pa bih da ih kontaktiram direktno.
kao da ne znas gde se nalazis, zar kod nas moze nesto bez "mistera 10-20-30%" ?Tako se radi u uređenoj državi, ali nažalost mi smo sve, samo nismo uređen sistem.
Država bi trebala za sve usluge da napravi komplet infrastrukturu, a onda da je iznajmljuje provajderima, da svi mogu da imaju pristup, po jednakoj ceni iznajmljivanja koja mora da bude javna. A onda neka provajder zida cenu do krajnje. To je fer tržišna utakmica. Ovo sada je lov u mutnom.