Upstream dBmV se krece i dalje oko 51 ,kontaktirao sam ih juce i oni naravno tvrde da je sve u redu . Reci mi samo kad je bio upstream kod tebe oko 50 jel si imao problem sa pingom ili sa radom interneta ili mozda oba ?Prati upstream dBmV, moze biti da je prejak. Kod mene je 41-42dBmV za upstream a downstream 0.1-0.5dBmV. Latencija do 8.8.8.8 je min/avg/max 13/14/15ms.
Ja sam tako jak upstream 51dBmV imao samo dok je downstream bio slab na -6dBmV i tad je bilo problema.
Prejak signal hoce da pravi problem kao i preslab.
Takodje probao sam direktno coax na ruter(bez splitera) i onda upstream bude oko 46-47 ali downstream bude oko 8 i ista situacija sa pingom .Upstream dBmV se krece i dalje oko 51 ,kontaktirao sam ih juce i oni naravno tvrde da je sve u redu . Reci mi samo kad je bio upstream kod tebe oko 50 jel si imao problem sa pingom ili sa radom interneta ili mozda oba ?
Kod mene se to manifestovalo sa znacajnim packet loss-om, kad opadne downstream na -6dBmV a tada poraste upstream iznad 50dBmV. Kod tebe izgleda da je obrnuto, smanjuje se upstream signal kad ti se downstream pojaca bez splitera. Mada ako nemas nikakvih promena u latenciji u toj varijanti bez splitera, uzrok problema je mozda negde drugde.Upstream dBmV se krece i dalje oko 51 ,kontaktirao sam ih juce i oni naravno tvrde da je sve u redu . Reci mi samo kad je bio upstream kod tebe oko 50 jel si imao problem sa pingom ili sa radom interneta ili mozda oba ?
Takodje probao sam direktno coax na ruter(bez splitera) i onda upstream bude oko 46-47 ali downstream bude oko 8 i ista situacija sa pingom .
a nisi pročitao da se slažeš da te kontaktiraju 😁i setim se da sam učestvovao skoro u nekom giveawayju kod njih i ostavio broj telefona i podatke i štiklirao da nisam SBB korisnik
Nisam mislio na otključavanje kanala, to se manje-više podrazumeva - mislio sam na period.Svake godine je bilo..
Evo za prošlu godinu:
Svako od nas je pomalo Deda Mraz! Otključavamo za vas dodatne kanale, Video klub i HBO | SBB
Od 12. decembra do 18. januara, spremite se za ceo mesec slavlja, jer SBB Deda Mraz za sve korisnike i ove godine tradicionalno otključava dodatne kanale* isbb.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari