Šta je novo?

SBB - Flat home surf i torenti???

shmeksi

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2007
Poena
320
Da li neko ko koristi ovaj njihov paket (ja koristim 512/64) ima smanjen protok pri skidanju torenta? Kada surfujem sve bude ok sto se tice brzine, ali kada skidam torente smanji mi protok na 256 i sad se ja pitam da li je problem do mene ili su ovi iz sbb-a krajnje bezobrazni pa redukuju protok pri skidanju torenta. Kada skidam preko p2p sve bude normalno, znaci 512.

Anybody???

Ja sam na 768/96, i svi torrenti rade sasvim ok (~90kb/s DL )

Poslednja izmena:
Ja na 1024/128, torrenti rade ok.

Znaci da je problem onda do mene. Da li su vam modemi prikljuceni preko usb-a ili na mreznu??? Meni je preko usb-a. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude onda???

Sto se tice p2p i torent saobracaja, evo dve slike, jedna je iz limewire-a (p2p), a druga iz mtorrenta pa pogledajte sami brzine

1) torenti spadaju pod p2p
2) Bolje je kad je modem prikljucen na mreynu ali to retko kad utice na brzinu

Probaj neki drugi torrent sa nekog privatnog trackera gde ima gomila seedera
Proveri u opcijama utorrenta da nije negde ogranicen dl

pitanjce.. koristis li dc+ i hubove.. zanima me koliki ti je protok kada skidas nesto sa sa "gusarskog hub"-a..

Ja imam flat surf 512/64 i upravo mi radi uTorrent, punom brzinom.

ma nikakvi habovi, i kad je gomila seedera ovakva je situacija

p.s. sad sam izvalio da je ziljavi torent namestio brzine na xx/64, sad sam ih prebacio na xx/256 i pici ok, za sada

mislio sam na hub da li razmenjujes fajlove tuda osim torrenta, zanima me kako sa StrongDC++ funcionise ta razmena posto mislim da izmedju korisnika iz Srbije ide preko lokalne mreze a na surf paketima nemam pojma kako ona radi.. sada se valjda razumemo.. :) unapred hvala

klikni desnim tasterom na utorrentovu ikonicu pored sata i upload limit stavi na 6kB/s. onda u utorrentu desni klik na torrent koji skidaš pa bandwith allocation/set upload limit/3kB/s.

ja odkad ovo koristim uvek mi torrenti idu max. brzinom i ništa ne uploaduje, jer sam upload ti smanjuje brzinu downloada (bar na ADSL-u, ne znam kakva je situacija sa kablovskim).
probaj pa javi!

moviex- dobar sajt, ali probaj funfile.org ako nisi bio. meni lično najbolji za torrente.

Poslednja izmena:
mislio sam na hub da li razmenjujes fajlove tuda osim torrenta, zanima me kako sa StrongDC++ funcionise ta razmena posto mislim da izmedju korisnika iz Srbije ide preko lokalne mreze a na surf paketima nemam pojma kako ona radi.. sada se valjda razumemo.. :) unapred hvala
vec sam napisao, ali ajde da ponovim jos jednom. ne koristim nijedan hub, torente skidam sa samo dve adrese (thepiratbay.org i mixfiend.com) jedan je public tracker drugi je private i nakon sto sam u speed guide namestio na xx/256 skida torente oko 58kb/s. jos jednom, nikakvi hubovi

oki..sorry ja nisam razumeo prosli put a ni pitanje nisam lepo postavio.. anyway..ako ima nwkoga ko se uklapa u navedeno javice se valjda..pozz

Nazad
Vrh Dno