BruceLee Slavan Učlanjen(a) 10.11.2004 Poruke 36 Poena 304 10.02.2005 #1 Zanima me kako podesiti ovaj program da radi (sto bolje) na SBB Flat Home paketu. Da li je to uopste i moguce ili se mora doplatiti za IP? Hvala!
Zanima me kako podesiti ovaj program da radi (sto bolje) na SBB Flat Home paketu. Da li je to uopste i moguce ili se mora doplatiti za IP? Hvala!
V vertig0 Slavan Učlanjen(a) 18.04.2004 Poruke 83 Poena 309 10.02.2005 #2 imaš mali milion postova o tome... prelistaj malo forum i uz malo sreće (i pameti 😀), naći ćeš ono što tražiš! radiće ti i ovako, ali loše, ako si na običnom flat home paketu...
imaš mali milion postova o tome... prelistaj malo forum i uz malo sreće (i pameti 😀), naći ćeš ono što tražiš! radiće ti i ovako, ali loše, ako si na običnom flat home paketu...
Swiper Čuven Učlanjen(a) 05.03.2002 Poruke 4,883 Poena 765 11.02.2005 #3 Ja nisam nasao nista sem ogranicavanja broja konekcija za shareazu
OP OP BruceLee Slavan Učlanjen(a) 10.11.2004 Poruke 36 Poena 304 11.02.2005 #4 Swiper je napisao(la): Ja nisam nasao nista sem ogranicavanja broja konekcija za shareazu Kliknite za proširenje... Ni ja...zato sam i pitao, jer i kada to podesim po uputstvima, sve je prilicno neupotrebljivo... Ako neko zna jos nesto, neka javi...Hvala!
Swiper je napisao(la): Ja nisam nasao nista sem ogranicavanja broja konekcija za shareazu Kliknite za proširenje... Ni ja...zato sam i pitao, jer i kada to podesim po uputstvima, sve je prilicno neupotrebljivo... Ako neko zna jos nesto, neka javi...Hvala!