CaptainCrash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2012
- Poena
- 275
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5 12600KF
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
- RAM
- 2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
- GPU
- AMD Sapphire 7800 XT Pure
- Storage
- 2TB NVme + 512GB NVme
- PSU
- ASUS Rog Strix 850W white edition
- Kućište
- Lian Li Lancool 216
- Monitor
- LG 27GR75Q-B IPS 1440p
- Miš & tastatura
- Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
- Ostale periferije
- Logitech G Pro X
- Laptop
- Medion E6228
- Mobilni telefon
- S23 plus 8/512GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ne znam da li sam na pravom mestu,ako nisam neka moderatori samo premeste tamu ako nije problem.
Kolega sa posla ima SBB i ima mogućnost 5 android uređaja da doda,ubaci na nalog.
Obzirom da nisam nikada radio sa SBB i dodavanjem/brisanjem naloga,uspeo sam da uđem na njegov SBB nalog i vidim prijavljene uređaje.
Ima mesta i za mene i pokušavam sebe da dodam tj telefon ali ne znam kako?
Da li neko zna i može li pomoć?
Što sam našao odnosi se na TV,instalirao sam i ja i SBB i EON i pored toga što sam MTS upisao sam da je u pitanju SBB,nadam se da je to ok.
Nakon toga mi traži da se ulogujem ili registrujem ali mi deluje da je isti "đavo“
Ako se ulogujem ili registrujem preko njegovolih podataka ID korisnika i ID ugovora,šta se dešava u tom slučaju,da li će njega izbaciti?
Unapred hvala.
Kolega sa posla ima SBB i ima mogućnost 5 android uređaja da doda,ubaci na nalog.
Obzirom da nisam nikada radio sa SBB i dodavanjem/brisanjem naloga,uspeo sam da uđem na njegov SBB nalog i vidim prijavljene uređaje.
Ima mesta i za mene i pokušavam sebe da dodam tj telefon ali ne znam kako?
Da li neko zna i može li pomoć?
Što sam našao odnosi se na TV,instalirao sam i ja i SBB i EON i pored toga što sam MTS upisao sam da je u pitanju SBB,nadam se da je to ok.
Nakon toga mi traži da se ulogujem ili registrujem ali mi deluje da je isti "đavo“
Ako se ulogujem ili registrujem preko njegovolih podataka ID korisnika i ID ugovora,šta se dešava u tom slučaju,da li će njega izbaciti?
Unapred hvala.