Ne znam koliko je informisan lik koji radi u telekomu(podrsci) ali mi on rece da ce biti sigurno ovaj mesec net dupliran, ali ce upload ostati ne promenjen.
Ne znam koliko je informisan lik koji radi u telekomu(podrsci) ali mi on rece da ce biti sigurno ovaj mesec net dupliran, ali ce upload ostati ne promenjen.
Ako pederi ne dupliraju upload zajedno sa downloadom, onda ce svako pametan da predje na SBB zbog duplo veceg uploada za iste pare. Ako uskoro dozvole SBB-u da zaobidje lopovski lelekom i kupi link direktno iz inostranstva po znatno povoljnijim cenama, predvidjam jos jedno dupliranje od strane SBB-a a onda ce pederi iz lelekoma da j(e)bu samo nas koji nismo u mogucnosti da predjemo na SBB.
Ne mogu ni da zamislim da je SBB duplirao i upload i download,a da Telekom ne uradi isto u skorije vreme...Imam uslova i za SBB-ov kabl,ali sam ga do sada zaobilazio u širokom luku. Daću fore Telekomu još par dana,pa ako bude bezobrazluka tipa upload ostaje isti i sl. odoh na kabl iz momenta. Ipak nisam dovoljno lud da plaćam sporiji internet po ceni duplo bržeg,bez obzira na dobro ,ali skupo iskustvo sa Telekom ADSL-om.
Telekom ADSL na tebe je red!!! ŠTA se čeka?? :smackbum:
Za one koji neznaju kad je u martu ili kad već zadnji put ADSL imao dupliranje downloada ( mislim da je u martu ) SBB je desetak ili više dana pre njih korigovao svoje brzine.Tako da se može očekivati da od 1 oktobra i Telekom a i ostali provajderi ADSL-a urade isto.Bilo je nekih dojava da će biti promena ali bez tačnog datuma tako da ovaj potez SBB-a navodi na to da promena dolazi i to najverovatnije od prvog zbog verovatno obračunskog perioda računa za telefon uz koji ide i ADSL ( barem kod Telekom-a ).
Sad im treba poslati novi SBB cenovnik na mail pa da proucavaju..Rekoh ja njemu za SBB, a on ce meni:
-Mi nemamo informaciju da je Sbb duplirao net i mi nudimo adsl, a ne kablovski inernet. Verovatno niste dobro informisani u vezi njihovih paketa i brzina
strasno.
Što ne bi bio prvi put. I biće tako još neki period. Nego da se okrenemo racionalnom......Ako Telekom :-devil-: u novim paketima poveca DL a upload ostane isti, to bi znacilo da su otvoreno PLJUNULI U LICE GRADJANA SRBIJE.![]()
Ako pederi ne dupliraju upload zajedno sa downloadom, onda ce svako pametan da predje na SBB zbog duplo veceg uploada za iste pare. Ako uskoro dozvole SBB-u da zaobidje lopovski lelekom i kupi link direktno iz inostranstva po znatno povoljnijim cenama, predvidjam jos jedno dupliranje od strane SBB-a a onda ce pederi iz lelekoma da j(e)bu samo nas koji nismo u mogucnosti da predjemo na SBB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari