Šta je novo?

SBB d3 resiver i dell u2312hm

masamunea

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poena
515
Imam sbb-ov risiver koji skuplja prasinu i nesto razmisljam da ga spojim na ovaj del monitor. E sad... dal je ovo izvodljivo? Na risiveru imam scart, a na monitoru mi je slobodan vga i display port. Jel izvodljivo ovo preko nekog vga-scart adaptera? Jel probo neko ovako nesto?

Poslednja izmena:
ne moze sa SCART na digitalni signal bez nekog dodatnog uredjaja...

Oki, a ovi novi v2 risiveri. Jel znas mozda sta od izlaza oni imaju? I jel izvodljivo sa njima?

Imaš usb, utp Inače nije izvodljivo

Dal si video nekad taj risiver? Pronasao sam uputstvo za njega i on poseduje hdmi izlaz, a ovo radi sa hdmi->dvi adapterom. Iskopo sam temu na forumu gde je pisano o tome.

Jako si bezobrazan za nekog ko traži pomoć.

Ti onda poveži svoj monitor dvi-hdmi adapterom na hdmi a ove ostale priklučke kojima se nešto i može povezati ali ne i monitor, zanemari i uživaj u odličnom kvalitetu slike i zvuka. Posle traži da se promeni upustvo a svoj rezultet podeli na tom tamo forumu.

Ma radice ti sa novim prijemnikom i sa kablom HDMI na VGA, ili preko specijalnog adaptera za DisplayPort koji konvertuje konekciju u HDMI ulaz. Jedino sto za zvuk moras imati posebno zvucnike.

Hvala na odgovoru. Ovih dana menjam risiver, a za zvuk znam. Videcu jos sta cu sa tim.

Nazad
Vrh Dno